newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: De ce sa alegi inchirieri auto pe termen lung FocusRent


PDF Print
A | a
E-mail
de focusrent | Vineri, 19 august 2016, 11:33 webReleases | Transporturi

focusrent-logo-inchirieri-masini | Foto: webPR.ro

Cand ai companie cu multi angajati, ai nevoie si de o flota pe masura. Serviciul de inchirieri auto pe termen lung reprezinta temeiul unei afaceri de succes, mai ales ca acesta include finantarea, achizitionarea, administrarea si intretinerea vehiculelor pe care compania le va avea la dispozitie. 

In acest sens, FocusRent, inchirieri auto pe termen lung in Bucuresti si Otopeni, iti pune la dispozitie cele mai noi, moderne si fiabile vehicule, pentru nevoia ta de mobilitate. Alegand FocusRent, alegi eficienta unor servicii de calitate, precum si multiple avantaje financiare si fiscale. Noi te ajutam sa iti organizezi intr-un mod mai eficient managementul resurselor, pentru fluidizarea rezultatelor.


In cele ce urmeaza o sa tratam, punctual, ce implica procesul de inchirieri auto pe termen lung si motivele pentru care o companie care se respecta ar trebui sa faca acest pas.De ce sa apelezi la inchirieri auto pe termen lung de la FocusRent:


1. Pentru avantajele financiare/fiscale:

  • Chiria lunara este reprezentata de o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii, a caror amortizare este liniara;

  • Deductibilitate fiscala integrala a TVA-ului, prin care se diminueaza valoarea impozitului pe profit. Astfel, se creste capacitatea de finantare a companiei, datorita faptului ca vehiculele nu sunt inregistrate in patrimoniu;

  • Riscurile financiare sunt la minimum – alegand sistemul de inchirieri auto pe termen lung, intretinerea, reparatiile, valoarea de revanzare a masinii sunt preluate in totalitate de noi, asigurand companiei un flux de numerar mai trasparent;


2. Asistenta rutiera 24/7 si autoturism la schimb in 5 ore.


3. Transparenta 100% - pentru noi, clientii sunt cei mai importanti. De aceea, nu avem costuri ascunse si stabilim, chiar inainte de semnarea contractului, termenii colaborarii.


4. Gama diversificata de vehicule disponibile in sistem de inchirieri auto pe termen lung – de la modele standard, business si pana la cele de transport persoane (inchirieri microbuze 8+1).


5. Scapi de grija taxelor – noi preluam toate taxele (rovigneta, impozit), asigurarile (CASCO si RCA).


6. Nu impunem limita de kilometri – un alt avantaj al serviciilor de inchirieri auto pe termen lung de la FocusRent.


7. Flexibilitate - urmarim indeaproape nevoile companiei, iar printr-un contract flexibil, orice modificare legata de perioada de inchiriere si tipul autovehiculului este posibila.


De 10 ani suntem pe piata din Romania, iar de calitatea serviciilor prestate s-au convins pana acum sute de clienti, straini si romani, care ne-au devenit fideli. Pentru ei, am creat chiar si un card de membru, in care le oferim 10% reducere la orice tip de masina de inchiriat.


Pentru mai multe informatii si masinile disponibile in sistemul de inchirieri auto pe termen lung si inchirieri microbuze, te asteptam pe site.


  135 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by