newsletter rss
HotNews.ro

eLivrat.ro- cel mai nou serviciu de transport marfuri si produse din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de AndiAndronescu | Duminică, 13 martie 2016, 12:11 webReleases | Transporturi

La sfarsitul lunii Martie 2016 cel mai nou serviciu de transport marfuri si produse pe teritoriul Romaniei va fi operational. Momentan, disponibil in versiunea “beta”, site-ul eLivrat.ro va sta la dispotia tuturor persoanelor interesate, atat fizice, cat si juridice, oferindu-le cele mai avantajoase preturi de pe piata la transportul bunurilor pe teritoriul Romaniei.

 

Ce ofera eLivrat.ro tuturor clientilor sai?

 

eLivrat.ro este un serviciu care revolutioneaza conceptul de curierat, dat fiind faptul ca ofera clientilor sai posibilitatea de a licita pentru cel mai bun pret atunci cand doresc sa trimita in tara un colet. Astfel, in momentul in care clientul plaseaza comanda, aceasta va fi prezentata tuturor serviciilor de curierat prezente pe site-ul nostru, care ii vor face o oferta de pret petru transportarea la destinatie a pachetului. Cea mai buna oferta in termeni de pret si transport va fi selectata de catre client! Clientul nu mai trebuie sa caute el cel mai bun pret pentru transportul coletului sau, ci furnizorii de servicii ii vor face oferta, iar cea mai atragatoare va castiga! In acest mod, clientul poate economisi pana la 80% din pret, fiindca transportatorii vor licita pentru aceasta comanda. Oferta il va va avantaja pe client, atat in ceea ce priveste pretul, cat si conditiile de transport si rapiditatea executarii comenzii.

 

Site-ul nostru, eLivrat.ro ofera avantaje atat transportatorilor, cat si clientilor, jucand rolul de baza de date, din care acestai pot selecta ceea ce ii intereseaza. Pentru operatorii de transport nu exista taxe de abonament, iar plata va fi primita online, imediat ce comanda a fost livrata clientului. Site-ul nostru percepe doar un mic comision care va fi achitat atunci cand comanda a fost inregistrata ca efectuata. In plus, incurajam pe toti transportatorii, indiferent de dimensiunea afacerii lor, sa se inscrie pe site-ul nostru, deoarece vor avea asigurate toate conditiile de a-si promova afacerea. Cu eLivrat.ro camioanele Dvs nu vor fi niciodata goale, fiindca tot timpul va exista o comanda care sa se plieze pe oferta.

 

eLivrat.ro incurajeaza performanta si serviciile de calitate oferindu tuturor clientilor sai posibilitatea de a posta pe site parerile si evaluarile lor in ceea ce priveste serviciile prestate de catre companiile de curierat inscrise pe site-ul nostru. In acest fel, toti potentialii clienti interesati isi pot sorta si filtra alegerea serviciilor pe care le vor utiliza, pe baza recenziilor efectuate de catre ceilalti clienti.

Din dorinta de a proteja cat mai bine mediul inconjurator, eLivrat.ro va compensa prin serviciile sale la neutralizarea emisiilor de gaze daunatoare mediului inconjurator, prin simplul fapt ca, de acum inainte, camioanele nu vor mai circula goale, la intoarcere, din lipsa de comenzi, ci vor asigura transportul coletelor clientilor nostri. Site-ul nostru reprezinta cea mai convenabila solutie pentru toate partile implicate, ajutand la crearea unei comunitati online de transportatori si clienti, unita si fericita.

 

Cine este eLivrat.ro?

 

eLivrat este o piata de transport online care conecteaza clientii cu companiile de courierat. Serviciul de curierat variaza de la livrari de scrisori simple și colete pana la transport de mobilier sau obiecte mari, toate in aceeas™i zi. Prin postarea gratuita de expedieri pe eLivrat, clientii primesc oferte de la firmele de transport locale si persoane fizice, intr-un format de licitate inversaƒ. Clientii economisesc panaƒ la 80%, atunci cand transportatorii concureaza pentru expedierea lor.

 

eLivrat oferaƒ firmelor de transport s™i curierat, acces gratuit faƒraƒ abonament la livraƒri disponibile. Percepem doar un comision cand livrarea e efectuata. Noi suntem o piata online, care oferaƒ oricarui furnizor de servicii logistice s™anse egale de a cas™tiga in afaceri, indiferent dacaƒ este un operator de transport national si international de mari dimensiuni cu o flotaƒ regionala de camioane sau un curier local cu un microbuz.

 

eLivrat ajutaƒ la reducerea emisiilor de carbon prin completarea camioanelor goale. Livraƒrile clientilor sunt corelate cu spat›iul suplimentar al transportatorilor. Client›ii eLivrat contribuie cu o eco-compensare pentru a ajuta la neutralizarea emisiilor de CO2 rezultate din livrarile lor.

 


  187 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by