newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Tractari auto 24 iti ofera tractari auto, pe platforma, non-stop, oriunde in tara


PDF Print
A | a
E-mail
de bfdzizu | Marţi, 10 noiembrie 2015, 11:19 webReleases | Transporturi

Atunci cand pornesti la drum, cu masina, niciodata nu iti trece prin cap ca ai putea avea nevoie de serviciile unei firme de tractari si remorcari auto. Insa cum neprevazutul poate interveni, oricand, in trafic, indiferent ca este vorba despre o defectiune minora a masinii sau despre un incident auto, te poti afla in imposibilitatea de a mai porni masina. In acel moment neplacut, ai nevoie de serviciile unor profesionisti in domeniu. 

Recomandarea noastra este firma Tractari-auto24 care iti ofera servicii de asistenta rutiera si tractari auto, pe platforma, si remorcare. Indiferent de conditiile meteo sau de localitatea in care te afli, firma iti sta la dispozitie, non-stop, cu echipamente profesioniste si servicii de calitate.

Tractari-auto24 detine masini specializate pentru tractari, special concepute pentru a putea interveni in orice situatii. Specialistii firmei asigura incarcarea autovehiculelor, in siguranta, pentru orice judet din Romania. Printre serviciile pe care tractari-auto24.ro le ofera se numara: tractare autoturisme, tractari autoutilitare, transport auto pe paltforma, remorcare automobile avariate.

Despre firma

Tractari-auto24.ro este o firma cu o activitate bogata in domeniul tractarilor si remorcarilor auto. Compania are o disponibilitate extinsa, indiferent de conditiile meteo, si ofera servicii de tractari autoturisme, autoutilitare, jeep-uri si utilaje speciale, avariate sau neavariate.

Date de contact

dresa : Str.Elev Nicolae Popovici, Bucuresti  

Telefon: 0762 447 208

Website: http://www.tractari-auto24.ro/ 

  463 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by