newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Veloteca, service Bucuresti de 5* pentru bicicleta ta


PDF Print
A | a
E-mail
de Veloteca | Luni, 9 noiembrie 2015, 16:02 webReleases | Transporturi

Veloteca_logo | Foto: webPR.ro
Stim ca iti iubesti bicicleta si ca vrei ca ea sa fie intotdeauna pregatita de plimbari lungi, mai ales ca vremea rece intarzie sa isi faca aparitia.
De aceea, la Veloteca iti oferim un nou serviciu premium pentru ca pedalatul sa fie in deplina siguranta - un service de 5 stele prin care ne asiguram ca bicicleta ta  este in bune conditii de rulare. 

De la consumabile (lubrifiant uscat sau umed, vaselina, solutie de spalat) la colectia de accesorii ce trebuie actualizata (aparatoare impotriva ploii si a apei de pe carosabil, anvelope noi), la service-ul complet: inlocuire saboti›i frana, inlocuire placute de frana, poate chiar a grupului de pinioane, daca acesta s-a uzat, reglarea diferitelor componente si, probabil, centrat roata. Specialistii sevice-ului de biciclete Bucuresti au grija de toate aceste aspecte pentru siguranta ta si pentru ca, daca nu mai mergi cu bicicleta, ea sa fie in forma maxima pentru prima zi cu soare din primavara, sa te plimbi in voie in locurile pe care le iubesti.


Service inclus pentru biciclete
Veloteca este primul magazin de biciclete din Bucuresti care dispune de un spatiu generos in care mecanicii vor rezolva, cu ajutorul echipamentelor specializate, problemele tehnice ale fiecarui client, contra cost, la preturi mai mult decat accesibile. Lista este disponibila aici. 
Veloteca este printre singurele magazine specializate de vanzare a bicicletelor unde ai, pe loc, un diagnostic corect si concret asupra starii de sanatate a mijlocului tau preferat. Specialisti ai service de biciclete Bucuresti folosesc echipamente de ultima generatie pentru ca nu fac rabat la siguranta ta. 
Nu facem compromisuri si nu executam lucrari de mantuiala. La noi, fiecare bicicleta are propriul tratament pentru ca niciodata doua biciclete nu au aceeasi problema. 

Totul pentru siguranta ta
Datorita investitiilor constante, la Veloteca, pe langa service-ul de biciclete Bucuresti, vei intalni un magazin cu 30 dintre cele mai cunoscute marci de biciclete (Adriatica, Bellelli, Merida, Corratec etc.) si accesorii, precum si servicii profesionale de mentenanta si gazduire a acestora pe timpul iernii. 

La Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti, vei gasi, printre altele:
 - un showroom de vanzare si consiliere pentru alegerea bicicletei potrivite
centru de testare a modelelor de biciclete
 - servicii de garantie si post-garantie
 - o gama foarte variata de accesorii si componente, de la diferite marci, garantate si recomandate de Veloteca
 - program extins: L-V: 10-19 si Sambata: 10-16
 - vanzarea in rate fara dobanda  cu cardurile BCR si Credit Europe Bank
 - VeloGaraj -“ primul garaj de biciclete din Bucuresti.

IŽn plus, daca, din orice motiv, nu esti multumit de produsul achizitionat, la Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti, il poti returna, rapid si fara mari batai de cap, in termen de 15 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de curier. 

Daca simti ca bicicleta ta are o problema, nu mai sta pe ganduri. De luni pana sambata ne gasesti pe soseaua Iancului nr. 100, in sprijinul tau. Suna la 0720.606.300 si fa-ti o programare acum.   241 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by