newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Un site si-a propus sa contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si sa schimbe mentalitatile in ceea ce priveste transportul de marfuri.


PDF Print
A | a
E-mail
de inPaket | Vineri, 24 aprilie 2015, 13:22 webReleases | Transporturi

Camion la apus 1 - GOOGLE | Foto: webPR.ro

www.inPaket.ro este mai mult decat o bursa de transport, este o platforma de licitatii care pune in legatura transportatori verificati cu persoane fizice si companii care cauta solutii de transport.

Incepand cu 20/04/2015 persoanele fizice si companiile pot obtine GRATUIT oferte competitive de transport, fie ca vorbim de transport marfa generala, transport mobila, transport persoane, tractari auto sau transport de utilaje agricole.

Atat cei care cauta cat si cei care ofera servicii de transport au la dispozitie o serie de aplicatii interactive bazate pe harti prin intermediul carora pot identifica de-a lungul rutelor transportatorii disponibili si anunturi cu bunuri/marfuri de transportat, sistem automatizat de licitare si notificare, sisteme de calificative dar si aplicatii ce permit utilizatorilor sa-si gestioneze mult mai usor activitatile, chiar si atunci cand nu pot accesa platforma o perioada mai lunga.

Prin intermediul sistemului de cautare de-a lungul rutelor, transportatorii care isi planifica sa urmeze un traseu intern sau international si care mai au spatii disponibile in camioane, pot transporta la tarife foarte bune si marfurile altor clienti de-a lungul rutelor pe care oricum le vor parcurge. Platforma este accesibila tuturor categoriilor de transportatori, inclusiv pentru soferii independenti care au disponibilitatea de a transporta diverse obiecte sau marfuri pe rutele pe care le parcurg catre destinatii de vacanta sau catre alte destinatii. Inainte de a licita sau de a accepta cereri de transport, transportatorii independenti trebuie sa verifice cu atentie dimensiunile si greutatea obiectelor pe care intentioneaza sa le transporte si, de asemenea, sa se asigure ca detin autorizatiile si asigurarile necesare. 

Cu totii cautam la un moment dat o solutie pentru a transporta diverse bunuri, fie ca vorbim de transport de marfura generala, tractari auto, transport mobila ori relocarea unei locuinte. Exista multe variante, insa nu intodeauna sunt foarte accesibile si/sau sigure.

Cea care a pus bazele proiectului inPaket a intampinat o situatie in care, dupa indelungi cautari si dialoguri cu diverse firme si soferi, a gasit un caraus care sa-i transporte un corp mare de mobilier insa la un tarif care depasea cu mult valoarea obiectului transportat.
Acesta a fost momentul de la care a pornit ideea materializata mai tarziu intr-o platforma ce oofera acum nu numai companiilor ci si persoanelor fizice posibilitatea de a transporta diverse bunuri, fara batai de cap, la costuri accesibile si cu transportatori de incredere.

Platforma are la baza conceptul consumului colaborativ (carsharing) si conecteaza oamenii care au idei si interese comune cu scopul de a imparti si utiliza resursele intr-un mod inteligent cu efecte directe si benefice asupra mediului inconjurator. inPaket si-a propus sa simplifice crearea de legaturi intre cei care au nevoie sa transporte diverse bunuri si cei care detin autovehicule.

Adesea soferii ocazionali si transportatorii profesionisti pleaca sau se intorc din curse cu masinile doar partial incarcate, insa acum acest site le ofera posibilitatea de a transporta si diverse bunuri si marfuri de-a lungul rutelor pe care oricum le parcurg.

Astfel, prin intermediul platformei inPaket, transportatorii au sansa de a castiga suplimentar si de a reduce cheltuielile cu combustibilii iar cei care cauta solutii de transport pot economisi chiar cu pana la 80% fata de alte variante de transport. 


Un raport al Comisiei Europene arata ca transporturile rutiere reprezinta 72% din totalul transporturilor; zilnic un sfert din vehiculele de transport marfuri circula fara incarcatura dar si mai multe circula incarcate doar partial. inPaket si-a propus sa contribuie la reducerea numarului de autovehicule care circula neincarcate si implicit la scaderea emisiilor de CO2.

Cei care ofera si cei care cauta servicii de transport se pot inregistra GRATUIT pe website. Transportatorii pot plasa oferte doar dupa ce parcurg un proces de verificare a unor documente. Aceasta procedura are rolul de a le conferi clientilor siguranta si transparenta de care au nevoie iar pe transportatori ii ajuta sa se diferentieze de falsi transportatori evitand astfel situatiile in care increderea le este pusa la indoiala. 
Clientii au posibilitatea de a verifica reputatia transportatorilor, experienta si istoricul tranzactiilor inainte de a lua deciziile de a incheia tranzactii cu acestia.

inPaket dispune de un sistem foarte eficient de cautare pe harti de-a lungul rutelor; transportatorii pot identifica rapid marfuri de transportat pentru cursele de retur sau pentru cursele in care circula cu camioanele doar partial incarcate.

Sistemul automat de licitare inversa este una din aplicatiile prin intermediul careia transportatorii isi pot organiza foarte bine activitatile si care le creeaza conditiile necesare pentru a castiga mai mult.

Prin combinarea experientei echipei inPaket cu noile tehnologii, utilizatorii au acum la dispozitie un website cu o interfata prietenoasa care confera tuturor atat informatii esentiale cat si experiente memorabile.

contact@inpaket.ro
  321 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by