newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: IDS introduce in premiera un card de proximitate cu cip pentru carburant destinat transportatorilor profesionisti


PDF Print
A | a
E-mail
de AndraGheorghe | Marţi, 28 octombrie 2014, 11:57 webReleases | Transporturi

IDS | Foto: webPR.ro
€“International Diesel Services (IDS) introduce in premiera un card de proximitate cu cip pentru carburant destinat clientilor sai din sectorul transporturilor. Cu acest nou card de proximitate pentru carburant, IDS trece la un nivel superior de securitate si control al alimentarii pentru transportatorii profesionisti. Noul card de alimentare IDS este un card de proximitate cu un cip RFID si un cod PIN personal. Nu mai este necesara trecerea acestuia printr-un terminal de plata, drept pentru care tranzactiile decurg mai sigur si mai rapid, garantandu-se cel mai inalt nivel de siguranta. Prin introducerea acestor carduri, IDS isi consolideaza pozitia ca furnizor al celor mai sigure solutii de carburant pentru piata de profil.

IDS detine deja statii de alimentare securizate cu o autorizare centrala online a fiecarei tranzactii, cu o echipa de securitate care monitorizeaza zilnic toate tranzactiile si cu un serviciu de asistenta clienti non-stop, care, de exemplu, poate bloca un card al unui sofer in caz de furt. In plus, clientii IDS au acces online pe website in orice moment pentru a gestiona cardurile – de exemplu, blocandu-le sau setand limita superioara a volumului de carburant ce poate fi alimentat.

Cardurile de proximitate sunt dotate cu un cip RFID de cea mai noua generatie. Astfel, aceste carduri de la IDS reprezinta solutia de varf pentru sectorul transporturilor. Cardul de proximitate este „citit” atunci cand este tinut in fata terminalului de plata, dupa care se introduce codul PIN, tranzactia fiind autorizata central. Cardurile au fost concepute pe baza celor mai moderne standarde de siguranta.

Inovatie continua


Desi introducerea cardurilor de proximitate cu cip situeaza deja IDS in avangarda securitatii tranzactiilor de carburant, compania va continua sa inoveze, urmand sa introduca si o solutie cu 2 carduri de proximitate combinate. Aceasta solutie functioneaza cu un card de camion si un card al soferului: primul card trebuie sa fie pastrat in camion. Al doilea card este personal, exact ca un card de debit, fiind alocat unui sofer anume, care este singurul detinator al codului PIN. Alimentarea cu carburant poate avea loc numai daca ambele carduri sunt inregistrate central in aceeasi locatie, iar codul PIN a fost introdus corect.

"€žSecuritatea si controlul sunt de o importanta majora pentru IDS. De aceea avem camere de supraveghere la fata locului, autorizare centrala online a tranzactiilor si o echipa de securitate care este permanent in alerta pentru a detecta si investiga tranzactiile suspecte. Introducerea acestui tip nou de carduri de combustibil este urmatorul pas in eforturile noastre de a oferi cel mai ridicat nivel de securitate si cel mai complex control de pe piata"€, declara Pieter Declerck, director general IDS. "€žIn medie, consumul de carburant reprezinta 35 % din costurile totale ale unei companii de transport. Prin introducerea la nivel european a acestor carduri oferim organizatiilor de transportatori o noua solutie pentru a mentine sub control riscurile pe plan national si international."

Despre IDS

International Diesel Service (IDS) si-a propus sa acopere nevoile de carburant ale companiilor internationale de transport pe distante mari. Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de carduri de carburant din Europa, IDS ofera o retea de 600 de statii cu preturi competitive, plasate strategic pe toate caile rutiere principale din Europa. Exista unitati in locatii-cheie, cum ar fi punctele de trecere a frontierei si centrele comerciale si de transport mari. Acestea sunt deschise non-stop si usor accesibile pentru camioane.

International Diesel Service face parte din Kuwait Petroleum International, o filiala a Kuwait Petroleum Corporation, unul dintre cei mai mari 10 producatori de petrol din lume.
  176 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by