newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: O noua imagine pentru EasyCargo.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de bfdzizu | Joi, 12 decembrie 2013, 12:30 webReleases | Transporturi

La EasyCargo.ro ne dam silinta pentru a imbunatati serviciile oferite si pentru a face alegerea clientilor mai usoara, de aceea suntem incantati sa va informam cu privire la imbunatatirile aduse serviciile noastre.

Pentru utilizatorii site-ului EasyCargo va fi mult mai usor decat a fost pana acum sa plaseze o comanda de transport, sa administreze comanda de marfuri ce trebuie transportate, fiind mult mai usor sa foloseasca noua interfata user-friendly a site-ului.

Printre noile imbunatatiri se numara:

 - o pagina de start cu interfata simpla, usor de navigat

 - sisteme inovatoare de tracking

 - mai multe detalii dupa care se poate realiza sortarea

Toti clientii deja existenti ai EasyCargo vor experimenta automat aceste imbunatatiri care au intrat deja in functiune. Misiunea noastra este sa oferim o interfata mult mai usor de utilizat pentru toti clientii, dar si siguranta si flexibiltate.

In spatele conceptului EasyCargo se afla o echipa dinamica si motivata gata sa va asiste cu toate lucrurile de care aveti nevoie. Fiind un serviciu online pus la dispozitie pentru a usura munca transporatorilor si a celor care au nevoie de personal din domeniu, site-ul urmeaza calea fireasca a unei piete dinamice. Intr-o era in care toate companiile au nevoie de transport si vor sa aloce cat mai putin timp acestui lucru, EasyCargo pune la dispozitie o metoda extrem de usoara de a gasi un transportator la cel mai mic pret.

Despre EasyCargo


Easy Cargo este un site ce ofera servicii de transport pentru diverse companii, dar si pentru transportatorii care au nevoie de marfuri. Easy Cargo este detinut de SC Burse pe Internet SRL si este un instrument excelent care ofera siguranta gasirii rapide a transporatorilor pe piata din Romania. Cel mai important atu al acestui serviciu este interfata user-friendly ce ofera un sistem inovativ de cautare si sortare a serviciilor.
  



576 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by