newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Zenith Media lanseaza newcast


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 11 aprilie 2011, 13:32 webReleases | Publicitate

Bucuresti, 11 Aprilie 2011 - Zenith Media Romania anunta lansarea newcast. newcast este un brand international al grupului de comunicare ZenithOptimedia, lansat in 2009 in Germania si Marea Britanie. Anul trecut s-au deschis birouri in USA si Franta iar spre sfarsitul anului in China, India si Spania, urmate de Mexic, America Latina si cateva tari din CEE. Recent in Australia. Astazi, in Romania.

Pana la finele anului 2011, newcast va fi prezent in 18 tari numarand in total peste 200 de specialisti.

newcast este o divizie dedicata conceperii si implementarii de solutii neconventionale, "off-rate card", in media, offline si online, si nu numai: parteneriate si sponsorizari media, evenimente, dezvoltare si productie de continut, solutii experimentale.

newcast dezvolta concepte si strategii de comunicare care angreneaza produsul si brandul, serviciile de creatie si comunicare, departamentele de productie si editorial ale partenerilor din media. Este placa turnanta intre toti actorii proiectului, centrul de transfer al informatiilor si resurselor cu scopul de a asigura o executie impecabila si maximizarea Return-On-Investment.

Maria Tudor, Director Executiv Zenith Media, declara: "newcast este pentru mine un brand de suflet. Dintotdeauna am promovat creativitatea in executiile media si am derulat multe astfel de proiecte care si-au dovedit plusul de valoare adus brandurilor. Intr-o piata de media fara frontiere si cu o cerere in crestere pentru proiecte neconventionale, ne-am hotarat sa facem un pas inainte si sa asiguram un cadru organizational adecvat pentru dezvoltarea si executarea lor. Acesta e newcast. O componenta proaspata si plina de savoare adusa ADN-ului nostru de The ROI Agency".

Camelia Balinca, Head of Newcast in Romania a adaugat: "newcast raspunde provocarilor pe care le traim ca profesionisti, nevoii de reinventare si autodepasire. Pentru mine, newcast este mai mult decat o promisiune. Imi doresc ca la sfarsitul zilei sa am numai parteneri care sa spuna "a meritat"! Nu voi inceta sa cred ca depinde doar de noi ca ideile minunate pe care le avem sa le putem transforma in solutii "out-of-the-box", sa le implementam cu rigurozitate si sa livram astfel rezultate peste asteptari. Eu, alaturi de colegii mei de la newcast si Zenith, voi dovedi acest lucru!"

newcast da viata ideilor.

Despre Zenith Media Romania:

Zenith Media, parte a retelei internationale ZenithOptimedia, detinuta de Publicis Group, este cea mai puternica agentie de media din Romania, asigurand servicii de inalta calitate de communications planning pe toate canalele media, offline si online, implementare, consultanta si excelenta in negocierea si cumpararea de spatii media, avand ca parteneri nume de elita ale mediului de afaceri romanesc si mari marketeri.
Succesul Zenith Media este generat prin convertirea in realitate a conceptului de "The ROI Agency" si prin principiile solide care ii guverneaza intreaga activitate.
Zenith Media si-a castigat pozitia pe piata din Romania prin performanta, prin proiecte care au adus profit si succes clientilor din portofoliu, printre care: BRD-GSG, Carrefour, Chipita, Ficosota, ING Group, L'Oreal, Nestle, Puma, Reckitt Benckiser, Tnuva.
In dinamica permanenta in care piata de media se afla, Zenith Media inseamna viziune, progres, certitudini. In 2008, Zenith Media a lansat Zed Digital, astazi una din cele mai mari agentii de interactive din Romania. Zed Retail e divizia care a lansat comunicarea pe piata de retail din Romania prin lansarea Carrefour.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  531 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings