newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Violet Advertising semneaza campania Sange de Taur si lansarea STF - Sange de Taur Forte


PDF Print
A | a
E-mail
de Adina Triandafil | Marţi, 15 martie 2011, 16:29 webReleases | Publicitate

Violet semneaza noua campanie Sange De Taur si lanseaza, impreuna cu Domeniile Viticole Tohani, un concept total nou de bautura alcoolica pe piata din Romania. La granitele dintre alcopop si vin, STF, adica "¬Sange de Taur Forte" si nu altceva, este cel mai tanar si mai nonconformist brand din portofoliul Tohani.

"Ideea ne-a venit in noiembrie, lucrand pe un brief la Sange De Taur si am ramas placut surprinsi, ca echipa clientului, desi astepta doar o campanie "la Sange" a aprobat aproape imediat un brand extension!" declara Andrei Gurau, Concept Writer la Violet.

Rolul strategic al variantei Forte ramane, promovarea si revitalizarea brandului mama - Sange De Taur. Campania are obiectivul de a readuce in mintea consumatorilor, sloganul consacrat "Bun pentru femei, daca-l beau barbatii", care a asigurat succesul de pana acum al marcii. Din acest motiv, chiar daca nu gasim inca STF pe toate rafturile, principalul suport media al campaniei este Tv-ul. Spotul are in prim plan, Sange De Taur si este difuzat din 12 martie, timp de 8 saptamani pe principalele posturi nationale.

"Cum inovatia in piata vinului nu este o preocupare noua pentru noi, la Tohani, marturie stand chiar Sange De Taur si acest proiect a fost gandit de la gust pana la actiunile de marketing, sa rescrie cat mai multe dintre reguliile categoriei "vin" declara Marian Cretu, Directorul Comercial Domeniile Viticole Tohani.

Sange De Taur Forte tinteste un segment dificil si interesant de consumatori pentru piata vinului - tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, pe care ii "ataca" pe canalul Horeca. STF ne prezinta vinul intr-o forma complet noua: se bea direct din sticla de 250ml si ofera 12% alcool, la un pret comparabil cu cel al berii la 330 ml. "Mai exact, intentionam sa cream cea mai populara bautura de club, iar timpul va arata ca am avut si de aceasta data o intuitie buna", afirma Dl. Virgil Mandru, Presedintele Domeniile Viticole Tohani.

"Pe langa energia echipei client-agentie, care a creat acest produs aproape peste noapte", ne spune Bogdan Lupu, General Manager al Violet, "STF se mai bazeaza pe niste atuuri intrinseci, in care eu cred foarte mult: placerea "vinovata" a gustului de must, acidulatia potrivita, after taste-ul foarte lung si reconfortant si da, normal, numele, care face toti banii."

Chiar pe numele intrigant s-a bazat si strategia pentru prima faza a campaniei, teasing-ul, desfasurat in principal pe Facebook si sustinut prin actiuni BTL desfasurate in Regie: "WTF is STF?"   

Revealing-ul si totodata lansarea produsului au avut loc pe 25 februarie, in clubul Princess, in cadrul unei petreceri-monstru, in spiritul STF, gazduite de MC-ul Cosmina Pasarin si condimentate cu numeroase surprize si mult Entertainment.   

Noua campanie Sange De Taur si lansarea STF marcheaza inceputul colaborarii dintre Domeniile Viticole Tohani si Violet, parteneriat care presupune asigurarea serviciilor de planificare strategica, creatie, media si Btl de catre agentia membra Comvort Group.

Echipa care a contribuit la realizarea acestui proiect este formata din:
Violet Advertising: Razvan Mihai - Creative Director, Alexandru Filoteanu - Art Director, Andrei Gurau - Concept Writer, Andreea Matei - Account Director, Valeria Spilcea - Account Manager, Cezara Grajdeanu - Account Manager.

Casa de productie: Zoom Film
Producator: Alina Rontescu
Regizor: Bogdan Holbura

Domeniile Viticole Tohani: Marian Cretu - Director Comercial, Corina Iorga - Brand Manager.

Violet Advertising este o agentie de publicitate full-service, infiintata in anul 2001, cu actionariat 100% romanesc. Clientii agentiei sunt: AutoMat, Cinema City, Dole, Domeniile Viticole Tohani, Gardena, Real Hypermarket, Mapei, Maxbet, Metro si altii. Din 2007, Violet Advertising este membru Comvort Group.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1129 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    sange de taur (Marţi, 15 martie 2011, 22:04)

    gigi [anonim]

    STF are acelasi continut ca si sangele de taur si anume apa, zahar, coloranti si niste substante , nici macar nui trecut pe langa strugure
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings