newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Zenith Media - Performanta de rang international, la Global ROI Excellence Awards 2010


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 16 februarie 2011, 14:14 webReleases | Publicitate

Bucuresti, 16 februarie 2011: Zenith Media, cea mai mare agentie de media din Romania, care isi sustine prin excelenta acest atribut de 4 ani consecutiv, a obtinut un nou rezultat de exceptie, fiind desemnata castigatoarea premiilor anuale ZenithOptimedia Global ROI Excellence Awards 2010.

Competitia, incorporata in structura unui alt eveniment major - Conferinta Globala ZenithOptimedia's CEOs 2011 - a avut loc la Londra, in saptamana 7 - 11 februarie 2011.

In competitie au intrat toate agentiile din reteaua ZenithOptimedia. Un total de 80 proiecte si 8 finaliste.  
Desemnarea castigatorului final a fost facuta prin vot direct de catre cei 140 participanti la conferinta globala in urma prezentarilor live ale fiecarui proiect.

Romania a castigat cu proiectul "Lumea Cafelei",  dezvoltat pentru Nescafe. "Lumea Cafelei" este o platforma online de tip joc interactiv, dezvoltat pe cea mai mare comunitate pentru femei, eva.ro .

Timp de doua luni, utilizatorii si-au putut crea plantatia de cafea ajungand treptat sa-si produca propria ceasca de Nescafe. Pasii jocului corespundeau procesului natural de fabricare a cafelei.

Campania a fost o reusita, inregistrand 5.170.798 vizitatori unici pe platforma lumeacafelei.eva.ro, 155.689 conturi create, 38.000 fani pe pagina de facebook a proiectului. In final cei peste 150.000 de utilizatori activi au obtinut peste 950.000 de cani de cafea Nescafe.

"Un succes impresionant, rezultatul muncii unei echipe entuziaste formate din Nestle, Zenith/Zed Digital si iMedia, proiect adorat atat de client cat si de public, pe care il "exportam" deja in alte tari.  Nescafe Coffee World este gata de lansare in Belgia, urmand sa fie implementat in scurt timp si in Grecia si Ucraina", declara Maria Tudor, Managing Director Zenith Media.

Programul Global ROI Excellence Awards a fost lansat in anul 2005 avand ca scop crearea unui forum care sa expuna si sa premieze marile realizari din cadrul retelei internationale ZenithOptimedia si sa furnizeze, in acelasi timp, o baza de date compusa din studii de caz ROI ce pot fi utilizate in beneficiul clientilor agentiei, precum si perspective ce consolideaza abilitatea agentiei de a produce rezultate de business de maxima eficienta.

Despre Zenith Media:
Zenith Media, parte a retelei Zenith Optimedia, detinuta de Publicis Group, a fost lansata in anul 2000.
Succesul Zenith Media este generat de transpunerea permanenta a conceptului The ROI Agency si a principiilor solide propagate, ce ii guverneaza activitatea. Detine suprematia in topul agentiilor de media, pozitionare sustinuta de performanta de business si brand, prin proiecte remarcabile de comunicare, abordare creativa ce genereaza profit clientilor agentiei.

In 2008 Zenith Media a lansat divizia de digital Zed Digital, astazi una dintre cele mai mari agentii de media interactiva din Romania.


Despre echipa care a dezvoltat proiectul:
Echipa Nestle care a lucrat la proiectul Lumea Cafelei a fost formata din Ana-Maria Doxan, Group Brand Manager, si Silviana Mihalache, Senior Brand Manager.

Din partea  Zenith Media coordonarea proiectului a fost asigurata de Victor Avram, Digital Manager. Business Development Coordinator.

Din partea Eva.ro, au fost implicate in proiect departamentele de Marketing si Dezvoltare ale Imedia Plus Group.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  487 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings