newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Mirela Angelescu isi ia la revedere de la DDB Bucharest


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 13 decembrie 2010, 13:57 webReleases | Publicitate

Mirela Angelescu, Managing Director din iunie 2008 si Theodor Sandu, Director de Creatie, isi vor lua la revedere de la DDB Bucuresti, incepand cu 31 decembrie, pentru a-si urmari un plan mai vechi, si anume acela de a calatori prin lume.
 
Indatoririle Mirelei la DDB vor fi preluate de Angelos Coursoumis CEO, in timp ce rolul de Director de Crettie ii va reveni, incepand cu luna ianuarie 2011, Corinei Bacanu, care a ocupat functia de Head of Copy din octombrie 2008.
 
Angelos Coursoumis, CEO, declara: "Mirela si Theodor au imbratisat valorile noastre si au contribuit la cresterea noastra in ultimii doi ani. Le dorim drum bun in noua calatorie a vietii lor!

La DDB, incurajam talentul in beneficiul oamenilor nostri si al brandurilor de care avem grija. Ne vom folosi de toate resursele pe care le avem la dispozitie pentru a ne dezvolta si mai mult, oferind servicii complete, de calitate, pentru toate brandurile si clientii nostri".
 
DDB Bucharest, membra a DDB Worldwide Communications Group Inc (www.ddb.com)

Fondata in 1996, agentia DDB Bucharest ofera servicii de comunicare integrate, avand un portofoliu extins de clienti multinational si locali.

DDB Worldwide Communications Group este cel mai mare grup de marketing si publicitate din lume si printre cele mai premiate retele de agentii de publicitate. Desemnata de catre  Adweek si Advertising Age de patru ori reteaua anului, DDB si-a adjudecat de mai multe ori titlul de World's Top Network potrivit Gunn Report si Creativity. Cu mai mult de 200 de birouri in peste 90 de tari, grupul DDB este construit in jurul ideii potrivit careia creativitatea este cea mai puternica forta din business.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  584 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by