newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Media Direction are un nou Managing Director si o noua echipa de conducere


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 5 noiembrie 2010, 13:06 webReleases | Publicitate

Oana Padure | Foto: Graffiti PR
Bucuresti, 05 noiembrie - Media Direction are din aceasta toamna o noua echipa de conducere, coordonata de Oana Padure, din pozitia de Managing Director.

Cu peste 10 ani de vechime in industria de comunicare, in special in media si strategie, Oana Padure a infiintat si coordonat departamentul de strategie al DRAFTFCB, a gestionat activitatile regionale de media pentru clienti multinationali si a adunat un portofoliu impresionant in care se regasesc clienti precum: Beiersdorf, Johnson Wax, Kraft, Piraeus Bank, MoneyGram, Brown Forman, JTI, SABMiller, Lavazza, Real Hypermarket, Lafarge, Fashion House Outlet.

Din noua echipa de conducere a agentiei mai fac parte Cristina Sindila (Media Buying Director) si Roxana Panturoiu (Client Service Director). Cu peste 10 ani petrecuti in industrie, Cristina Sindila a coordonat activitatile de media pentru clienti precum: P&G, Unicredit, Zapp, Nokia, Petrom, Brau Union. De patru ani incoace, Cristina este unul dintre oamenii de baza ai Media Direction.

Roxana Panturoiu are o experienta de 10 ani in domeniu. In ultimii doi ani si jumatate, ea a coordonat activitatile de media pentru contul Romtelecom. De-a lungul timpului Roxana a gestionat conturi precum Zapp, Citroen, Pfizer, Samsung, American Express, Perfeti Van Melle, Kraft sau Unilever - pe care l-a coordonat si la nivel international pe anumite branduri.

Echipei de seniori ai Media Direction i se alatura Mirabela Pricopi, in pozitia de Group Account Director. In cei 10 ani petrecuti in media, Mirabela a acumulat o experienta bogata in coordonarea regionala de conturi, lucrand pentru clienti precum: Brau Union, Unilever, Nokia, Mars, LG, RBS.

"Media Direction are o istorie impresionanta -  o agentie de top cu proiecte care au inovat piata de media de la noi si au impus trenduri. Insa partea cea mai importanta o reprezinta resursa umana. Voi coordona o echipa formata din profesionisti exceptionali, oameni de media cu experienta care chiar face diferenta - multi dintre ei au peste 10 ani de vechime in aceasta industrie. Va fi o placere sa lucram impreuna si am toata increderea ca folosind o viziune strategica pe termen lung, in tot ceea ce facem, vom continua sa scriem istoria Media Direction si sa realizam proiecte de care sa fim mandri noi si clientii nostri, deopotriva", declara Oana Padure, Managing Director al Media Direction.

"Alaturarea Oanei Padure - care este un valoros profesionist, om de media si strateg - si extinderea echipei agentiei cu seniori cu experienta relevanta, care au coordonat campanii si conturi internationale, reprezinta pasul urmator in dezvoltarea agentiei. Este o schimbare a filosofiei noastre catre o abordare mult mai strategica a workului, in detrimentul obiectivelor tactice, pe termen scurt. Si suntem mandri sa putem spune ca in aceste vremuri tulburi, in care clientii sunt pusi la grea incercare, Media Direction este agentia care ofera solutii strategice pe termen lung, care contribuie in mod real la dezvoltarea business-urilor acestora", explica Nora Marcovici, CEO BBDO Group Romania.


Despre Media Direction
Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom. Media Direction ofera servicii integrate de media - buying, planning, strategie, research si digital.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  532 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by