newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: HyperActive comunica interactiv programul BSM- MBA


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 30 iulie 2010, 13:07 webReleases | Publicitate

Echipa HyperActive dezvolta integrat platforma de comunicare online a programului de MBA Romano-Canadian, oferind servicii de strategie, creatie si implementare. Contul a fost castigat in urma unei licitatii la care au pariticipat 5 agentii specializate.

"Ne adresam unui public eterogen si foarte complex la nivel de preocupari si interese, lucru care face ca si strategiile de comunicare adresate lui sa subscrie acelorasi legi. Acest tip de public rezoneaza la abordari creative, interactive si cat mai personale. Adunand si inmultind toate aceste insight-uri am ajuns la un numitor comun - internetul. Online-ul este locul de intalnire si totodata singurul mediu care ne ofera diversitatea de mijloace necesare pentru a atinge fiecare subiect in mod diferit, in momentul oportun si cu mesajul potrivit", spune Alex Visa - Managing Partener HyperActive.

Mixul folosit include componente precum: campanii de Google AdWords, gestionarea si generarea de continut pentru platformele online existente, proiecte pe platformele de socializare, e-mailing si gestiunea bazelor de date.

Campania dezvolta si o serie de proiecte speciale, unul dintre cele implementate deja fiind parteneriatul incheiat cu Romanian Managers, o comunitate cu un puternic apanaj online alaturi de care HyperActive dezvolta o platforma de evenimente initiate online dar concluzionate offline.

Echipa HyperActive dedicata contului BSM-MBA este formata din: Iulia Serbulea - Strategic Manager, Arina Udup - Account Executive, Andreia Bunea - Copywriter, Alex Volocaru - e-mail Marketing Specialist.

Echipa BSM-MBA este formata din Adriana Dutescu - Director de Program si Daniel Micu - Business Development Manager.

Despre programul BSM-MBA

MBA-ul Romano-Canadian este unul dintre cele mai bune programe de profil, distingandu-se prin metoda de studiu aplicata pe modele de afaceri consacrate in spatiul romanesc. Organizat in parteneriat cu University of Ottawa, Telfer School of Management din Canada, programul MBA Romano-Canadian a pregatit in ultimii 15 ani peste 800 de specialisti - majoritatea ocupand astazi importante pozitii de management. Corpul profesoral BSM-MBA este alcatuit din 38 de profesori de la universitati din Canada si Romania si 10 lectori cu experienta in mediul de afaceri.
Obiectivul programului de MBA Romano-Canadian este acela de a se consacra drept una dintre scolile de business de referinta nu doar in Romania ci si la nivel regional.

Despre HyperActive

HyperActive este o agentie interactiva full service care ofera solutii complete de comunicare si marketing interactiv precum: creatie si strategie digitala, dezvoltare si management de platforme web, marketing online (optimizare & advertising pe motoarele de cautare - SEO & Google AdWords, online advertising & PR, e-mail marketing, viral marketing), mobile marketing, hosting si proiecte speciale interactive.
Portofoliul de clienti HyperActive include companii precum: Bayer, Farmaciile Dona, Forever Living Products, Unilever, ING Bank, Johnson&Johnson, Maguay, Ferrero Romania (Kinder), IAB Romania sau BMW.

Despre grup:

HyperActive, Lowe & Partners, Initiative, Lowe PR, Brand Connection, Medic One si Scholz & Friends formeaza unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare din Romania. Grupul a fost infiintat in anul 1993. In cei 17 ani de existenta, grupul si-a extins aria de expertiza dezvoltand companii specializate de creatie, media, relatii publice, comunicare medicala si, nu in ultimul rand, digital advertising.
Incepand din anul 1995 Interpublic Group of Co's detine actiuni in companiile grupului.  

Printre clientii agentiilor din grup amintim: Austrian Airlines, Bayer, BMW, Burger King, Crucea Rosie Romana, Electrolux, Eli Lilly, Ferrero, Johnson & Johnson, Orange, Royal Bank of Scotland sau Unilever.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  410 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings