newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Publicis si Publicis Events pun la incercare Dacia Duster in cadrul unui circuit inedit in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 6 iulie 2010, 18:46 webReleases | Publicitate

Eveniment Dacia Duster | Foto: Publicis
Publicis si Publicis Events au lansat pentru Dacia turneul national "Dacia Duster Offroad Experience". Evenimentul face parte dintr-un proiect complex, castigat in urma unui pitch desfasurat la sfarsitul anului trecut.

"Inca de la inceput, am simtit ca va fi un proiect cu totul special. Lansarea Duster este cel mai important eveniment al companiei Dacia in 2010, astfel ca departamentul de marketing Dacia a organizat un pitch cu nu mai putin de 8 agentii de comunicare si companii specializate in organizarea de mari evenimente. Ca raspuns al testarii la care am fost supusi, ne-am gandit ca cel mai potrivit ar fi sa testam la randul nostru Duster-ul. Nu numai noi, ci publicul larg si nu oricum, ci pe un circuit mixt, ce combina perfect conditiile de condus in mediul urban cu spiritul aventurii offroad. 8 luni mai tarziu, am lansat turneul national Dacia Duster Offroad Experience, o serie de evenimente unice prin care publicul va putea testa Duster-ul la adevarata sa capacitate. Am dovedit inca o data ca parteneriatul Dacia - Publicis este imbatabil si in conditii de offroad", spune Catalin Albu, Group Account Director la Publicis.

Turneul national cuprinde 4 evenimente in centrul carora se afla un circuit 4X4 inedit pentru Romania, menit sa ofere publicului larg o experienta offroad veritabila. Pasionatii de senzatii tari au ocazia sa testeze la maximum, din pozitia de copilot, capacitatile noului SUV Duster care va rula pe un traseu prevazut cu 6 obstacole.

"Ca sa evidentiem cat mai bine performantele SUV-ului romanesc, am construit un circuit cu 6 obstacole printre care, in premiera nationala, trunchiul de con pe care masina poate rula, in plan de inclinat de 32 de grade, fie cu toate rotile sale, fie  doar cu doua. Rampa inalta de aproximativ 2,5 m, balansoarul, inclinarile laterale, toate aceste obstacole au simulat perfect denivelarile si incercarile prin care poate trece un automobil 4X4 in timpul rularii pe teren accidentat", adauga Bogdan Voina, Account Manager la Publicis Events.

Startul turneului a fost dat de evenimentul care a avut loc in perioada 1-4 iulie, in Bucuresti si a constat intr-un adevarat spectacol offroad, pe circuitul special amenajat in parcarea Baneasa Shopping City. Cele trei vehicule Dacia Duster cu tractiune integrala, conduse de piloti profesionisti, au rulat cate 10 ore in fiecare zi.

Cele patru 4 zile ale evenimentului din Bucuresti au inregistrat peste 1200 de inscrieri la drive-testul pe circuit, in timp ce alte 400 de inscrieri au solicitat agentilor autorizati drive-teste in oras.

Turneul "Dacia Duster Offroad Experience" va continua pe litoral si in alte trei mari orase ale tarii. Mamaia va fi prima destinatie unde, in perioada 15-18 iulie, circuitul va fi amenajat in apropierea Hotelului Rex. Din septembrie, demonstratiile vor continua la Timisoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) si Iasi (17-19 septembrie).

Din partea Publicis, au participat : Catalin Albu - Group Account Director, Kati Szazs - Account Manager si Victor Maier - Junior Account Executive. Din partea Publicis Events: Gabriel Constantinescu - General Manager, Cristian Balaci - Senior Producer si Bogdan Voina - Account Manager.
  560 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by