newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Wunderman se va ocupa de lansarea COCOR Department Store


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 6 iulie 2010, 18:36 webReleases | Publicitate

​Bucuresti, 6 iulie - In luna iunie a acestui an, agentia de publicitate Wunderman/Partnership a fost desemnata castigatoare in urma pitchului organizat de COCOR. Agentia va oferi servicii de comunicare si de organizare de eveniment si se va ocupa de actiunea de lansare oficiala a magazinului COCOR Department Store. Evenimentul de lansare va avea loc in data de 23 septembrie 2010.

Celelalte agentii invitate la pitch au fost: Practice, Nicola Porter Novelli, Skepsis, Split Advertising, Tonic Advertising, Pastel Group.

Dupa doi ani de lucrari de renovare, COCOR se redeschide in luna septembrie pentru a oferi publicului un concept inovator de shopping. Am ales sa lucram cu agentia de publicitate Wunderman pentru ca propunerea lor a respectat intrutotul cerintele briefului iar viziunea COCOR s-a regasit in conceptul propus de inaugurare.” a declarat dl. Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie COCOR SA Bucuresti.

Bugetul de lansare al magazinului COCOR Department Store, care va cuprinde atat investitia in evenimentul de lansare, cat si campania de media ce va sustine deschiderea galeriilor comerciale este de 600.000 de Eur. Campania de media va avea componente TV, radio, print, online si DOOH si va fi administrata de catre departamentul de marketing Cocor SA.

"Ne bucuram ca am fost invitati sa participam la pitch si suntem mandri ca Wunderman a fost agentia aleasa pentru a lansa un magazin situat in Centrul Istoric al Bucurestiului cu o istorie de 40 de ani in retail. Magazinul COCOR este un punct de referinta in istoria magazinelor de moda din Bucuresti si suntem siguri ca evenimentul de deschidere va pozitiona COCOR Department Store ca o galerie comerciala in care elementele cheie sunt inovatia, moda si istoria." a declarat Tereza Munteanu, Managing Partner Wunderman/Partnership.

Echipa Wunderman care a contribuit la castigarea acestui pitch a fost formata din: Joaquin Bonilla - Executive Creative Director, Tereza Munteanu – Managing Partner, Ileana Badiu – Managing Partner, Mihaela Muresanu – PR Director, Denissa Scutaru – Senior PR Executive, Stefan Popescu – Copywriter, Vladimir Chirca – Art Director.

Echipa COCOR Department Store implicata in organizarea si evaluarea pitch-ului a fost formata din: Dan Barbulescu – Presedintele Consiliului Administrativ, Carmen Andrei – Director Executiv, Mirela Mihailescu – Director Comercial.

Wunderman este o agentie care ofera o gama larga de servicii: event marketing, consumer promotion, trade marketing si dezvoltare POSM, direct marketing, PR, interactive & New Media , digital thinking. Ileana Badiu, Tereza Munteanu si Joaquin Bonilla ocupa pozitia de Managing Partners Wunderman din luna decembrie 2007, cand divizia Wunderman a grupului Y&R Brands a devenit activa pe piata din Romania. Printre clientii Wunderman se numara: Philip Morris, Nokia, Ford,Coquette, Restaurantul Mju, Bomboniera SRL.

COCOR Dezvoltatorul proiectului este Cocor S.A.. Compania deţine Cocor Store. Cocor SA este listata la Bursa de Valori (BVB) si are un capital social de 12 milioane lei, divizat in 301.691 de actiuni cu o valoare nominala de 40 de lei. Grupul Cocor deţine, de asemenea, un hotel de 4 stele localizat pe malul Mării Neagre, în staţiunea Neptun, cu o capacitate de 242 camere şi un SPA de 5 stele de 3.000 mp. Cocor SPA a fost lansat în primăvara anului 2009, fiind cel mai mare din România la acel moment. Cocor detine cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300mp de ecrane si iluminatii cu LED. Aceste investiţii vor transforma Cocor într-un centru comercial dintre cele mai de succes din Noua Europa.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  717 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by