newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Mather Communications a castigat contul Piraeus Bank Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 1 iulie 2010, 16:15 webReleases | Publicitate

Bucuresti, 1 iulie 2010 - In urma unui proces riguros de selectie, Piraeus Bank Romania a ales sa comunice alaturi de Mather Communication. Decizia bancii a venit in urma unui pitch deloc usor in care 5 agentii de publicitate au intrat in competie atat la nivel strategic cat si creativ.

Parteneriatul dintre Piraeus Bank si Mather Communications a inceput in luna mai 2010, agentia fiind responsabila de dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare integrata a bancii.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.

Piraeus Bank Group este o banca europeana cu aproape 100 de ani de activitate in banking, prezenta atat in Europa de Sud-Est, cat si in centrele financiare din Londra si New York.

In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti. Conform celor mai recente studii desfasurate, banca isi datoreaza numarul crescand de clienti atitudinii profesioniste si prietenoase in relatia cu consumatorii de produse bancare.

Alexandra Murray, Business Unit Director Mather Communications, despre colaborarea cu Piraeus Bank: "Oricat de dura ar fi lupta pentru pentru un cont, este intotdeuna o placere cand ai in fata un brief cu adevarat ofertant. De aceea, am fost incantati sa dam curs acestei invitatii si ne bucuram ca raspunsul nostru la brief a fost pe masura asteptarilor. Obiectivele sectorului bancar sunt in continua schimbare, iar demersurile de marketing si comunicare in aceasta perioada trebuie sa fie dintre cele mai inspirate. Avem convingerea ca impreuna cu partenerul nostru le vom gasi mereu la momentul potrivit. Avem oameni pregatiti si experienta complexa pe diferite arii de comunicare. Si nu in ultimul rand, suntem orientati catre rezultate."

Carmen Oprisescu Marketing Manager, Piraeus Bank Romania: "Dupa mai bine de 7 ani productivi alaturi de Draftfcb am simtit nevoia unei schimbari. Suntem o echipa ambitioasa, dorim ca brandul Piraeus Bank Romania sa devina din ce in ce mai puternic si sa castige un loc in sufletul consumatorilor de produse bancare. De aceea, am decis sa organizam un pitch pentru a gasi cel mai potrivit partener de comunicare, alaturi de care sa putem duce la bun sfarsit ceea ce ne-am propus. Am invitat agentii precum Draftfcb, Frank, Graffiti BBDO, Lowe&Partners si Mather, carora le multumim pentru atitudinea si profesionalismul lor. Criteriile principale de selectie  au fost creativitatea precum si capacitatea de a gandi strategic si eficient. Fara indoiala, procesul de selectie a castigatorului a fost unul dificil, decizia finala reprezentand un act de incredere fata de expertiza dovedita de Mather Coomunication. Contul de media va fi gestionat de catre MindShare, divizia de media a agentiei, care va acoperi planificarea, implementarea si cumpararea de media pentru campaniile Piraeus Bank Romania."

Mather Communications furnizeaza catre Piraeus Bank Romania servicii integrate de comunicare, incluzand strategie, creatie, media, comunicare B2B, comunicare interactiva si gestionarea relatiei cu partenerii externi ai companiei.

Definirea, dezvoltarea si implementarea strategiei de media va fi realizata de catre MindShare Media.

*

Mather Communications este o agentie de publicitate full-service. A fost lansata pe piata romaneasca de publicitate in anul 2009 si ofera clientilor servicii de comunicare integrata.  

Cu o echipa stabila si motivata avand o experienta extinsa pe intreg portofoliul de activitati din domeniul comunicarii strategice, Mather Communications are o abordare orientata catre rezultate, echipa avand ca scop gasirea unor solutii de comunicare pentru provocarile fiecarei marci si obtinerea de rezultate la nivelul businessului.

Mather Communications lucreaza pentru numar important de branduri locale si internationale ale unor clienti precum Avon, Eureko, Zentiva.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  347 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by