newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Publicis Romania exporta in Europa de Est noua campanie Garnier


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 28 iunie 2010, 16:37 webReleases | Publicitate

Vara aceasta, Publicis Romania scrie un nou capitol in comunicarea brand-ului Garnier. Unul dintre noile spoturi pentru Garnier Color Naturals va fi programat sa ruleze atat in Romania, cat si in intreaga Europa de Est. Spotul face parte dintr-o campanie de comunicare complexa realizata de Publicis pentru brand-urile Garnier Color Naturals si Garnier Essentials, care va cuprinde spoturi TV, print si comunicare in-store.

Conceptele au fost dezvoltate plecand de la personalitatea noii ambasadoare Garnier, binecunoscuta artista Andra.

"Ma emotioneaza, ma motiveaza si ma bucura enorm faptul ca am ocazia sa adresez o invitatie la frumusete. Este o colaborare in premiera pentru mine, deci e cu atat mai interesant. Reprezint brandul Garnier nu numai in Romania, ci si in Europa de Est. Indiferent de varsta, de anotimp sau de imprejurari, cred din tot sufletul ca este esential pentru o femeie sa fie senina, ingrijita, fina, eleganta. Si, implicit, fericita. Proiectul m-a atras de la bun inceput, suna excelent! In plus, a fost extrem de placut si captivant sa lucrez cu echipa de profesionisti Garnier - Publicis",  spune Andra.

In urma unui proces complex de analiza a potentialilor endorseri, alegerea Andrei ca noua imagine Garnier Color Naturals si Garnier Essentials s-a dovedit a fi cea mai potrivita.

"Alegerea Andrei a decurs firesc, datorita naturaletii ei, a optimismului si a sinceritatii pe care le exprima, valori ce definesc marca Garnier. Andra este un model pentru dragostea cu care isi traieste viata. Este vorba despre acel "joie de vivre" pe care il exprima in tot ceea ce face, atat de apropiat de consumatoarele din Romania", adauga Gabriela Badea, Director de Marketing.

Filmarile au avut loc la Praga si au implicat o adevarata desfasurare de forte: de la regizorul englez Stuart MacLeod, specializat in cosmetics & beauty, pana la specialistii in hair si make-up, veniti special de la Paris.
    
"Sentimentul de satisfactie pe care-l avem cand vedem rezultatul rasplateste din plin eforturile depuse. Suntem incantati de Andra, este un artist iubit de public, un profesionist, dar si un om cu picioarele pe pamant, sociabil, puternic legat de familie", spune Alexandra Darvariu, Account Director la Publicis Romania.

In proiect au participat, din partea Publicis Romania: Alexandra Darvariu - Account Director, Razvan Capanescu - Creative Director, Otilia Coman - Copywriter, Irina Stoleru - Art Director, Corina Bratu - Account Executive, iar din partea Garnier: Jean-Francois Mignot - Division General Manager, Gabriela Badea - Director de Marketing Garnier - Maybelline, Sanda Mosanu - Brand Manager Hair Color si Alexandru Nicolaica - Brand Manager Skin Care.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  497 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by