newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: United Way si Saatchi & Saatchi: “Impreuna putem face mai mult”


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 28 iunie 2010, 15:26 webReleases | Publicitate

In spiritul mesajului “Impreuna putem face mai mult”, Saatchi & Saatchi a realizat pro-bono pentru Fundatia United Way o noua campanie de comunicare. Echipa de creatie a fost inspirata de ideea ca sumele aparent nesemnificative pe care le donam pot contribui major la imbunatatirea calitatii vietii celor aflati in dificultate. Spotul, brosura si posterul ilustreaza persoane pe care United Way le sustine prin proiectele sale.

Materialele au fost prezentate in premiera in cadrul Galei United Way, eveniment ce marcheaza inceputul campaniei de strangere de fonduri pentru cei care au nevoie de sprijin. De asemenea, aceste materiale vor fi folosite in promovarea in companii a proiectelor sustinute de Fundatie din cele trei domenii majore: Educatie, Sanatate si Integrare Economica si Sociala.

Ideea pe care am incercat sa o comunicam prin aceasta campanie este aceea ca impotriva perceptiei conform careia o donatie mica nu face diferenta, ea devine foarte valoroasa atunci cand sumele se aduna. A dona catre United Way si a nu da banii in strada inseamna ca mai multe categorii de persoane defavorizate vor primi ajutor - Cristina Popescu, Senior Account Manager Saatchi & Saatchi.

De mai bine de 5 ani, Saatchi & Saatchi ofera nu numai fonduri ci si servicii pro-bono Fundatiei United Way Romania. In acest an dificil, incercam sa facem campania de strangere de fonduri cat mai motivanta si atractiva, iar materialele realizate de Saatchi & Saatchi sunt in ton cu aceasta idee. Filmul este unul optimist, care arata cum fiecare dintre noi poate face ceva pentru cei care au nevoie de sprijin - Adriana Stoica, Director Executiv United Way Romania.

Echipa:
Copywriter: Florian Langa
Art-Director: Ovidiu Hodorogea
Client Service Manager: Cristina Popescu
Producator: Vitalie Brega
Regizor: Ciprian Florea
DOP: Lulu de Hillerin

###

SAATCHI & SAATCHI face parte din grupul Centrade, care ofera servicii specializate complete prin departamentele si companiile componente. Dedicata aceluiasi credo ca si intreaga retea, Saatchi & Saatchi Romania isi doreste sa fie un partener de afaceri care genereaza idei pentru a schimba lumea si pentru a oferi rezultate memorabile. Printre cei mai importanti clienti Saatchi & Saatchi se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Head&Shoulders, Pampers), Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips, Fiesta), PSI (Love Plus), United Way Romania, Special Olympics Romania.

United Way Romania este o organizatie locala afiliata la United Way Worldwide si cu o prezenta in 45 de tari din lume. Fundatia este condusa de voluntari care provin din sectorul de afaceri si din cel neguvernamental. Misiunea organizatiei este de a imbunatati calitatea vietii in comunitatile din Romania prin incurajarea sponsorizarilor de la companii, a donatiilor de la cetateni si a voluntariatului. Fundatia sprijina anual zeci de proiecte cu fonduri, servicii si produse.

Pentru informatii suplimentare: Florin Ionescu – Corporate Communication Officer
e-mail: florin.ionescu@saatchi.ro, tel: 0317.300.600, mob: 0757.033.238

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  357 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by