newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Clear Channel promoveaza publicitatea outdoor la Cannes Lions 2010


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 22 iunie 2010, 15:15 webReleases | Publicitate

Bucuresti, 22 iunie 2010 - Clear Channel International, cea mai mare companie de outdoor din lume, sponsorizeaza pentru prima data Cannes Lions 2010, singurul festival international dedicat profesionistilor din publicitate si comunicare. Organizat in perioada 21-26 iunie, la Cannes, festivalul urmareste stimularea si prezentarea celor mai creative idei de publicitate outdoor.

Cannes este locul unde agentiile se intalnesc pentru a isi etala creativitatea si pentru a primi cel mai inalt grad de recunoastere la nivel international. Aceasta sponsorizare face parte din strategia companiei de a lucra mai indeaproape cu agentiile si clientii sai si de a pune creativitatea si eficienta in centrul afacerii.

Out-of-home/Outdoor-ul este un mediu in continua dezvoltare, care permite brandurilor sa realizeze campanii puternice si de impact  si care livreaza emotie si atasament in spatiul public. Provocarea cu care ne confruntam este de a ne asigura ca se indeplineste intregul potential al outdoor-ului" a declarat William Eccleshare, Presedinte si CEO al Clear Channel International.

Prin sponsorizarea Outdoor Lions, Clear Channel va sprijini cele mai creative idei din ultimul an. De asemenea, Clear Channel va derula pe un ecran digital campanii live din UK, inclusiv prima campanie mondiala 3D realizata pentru Twentieth Century Fox, campania interactiva Beck's si o campanie premiata de Institutul National Regal pentru Surzi care afiseaza vizual pe acelasi ecran digital diferite niveluri de sunet. Ecranele digitale Clear Channel din Marea Britanie vor fi  utilizate si pentru a afisa momente live pe durata festivalului si inregistrari video de la seminarii.

In cadrul festivalului, William Eccleshare va sustine seminarul "Lessons from when Mad Men's Soho ruled the world",  aceasta sesiune avand scopul de a provoca delegatiile la discutii live asupra a ceea ce astazi oamenii de publicitate din intreaga lume pot invata de la profesionistii din trecut.

De asemenea, Clear Channel va lansa in Ghidul Festivalului si o campanie de anunturi adaptate pentru Cannes si va cuprinde executii diferite ce apar in Lions Daily News, promovand munca echipei de creatie din Marea Britanie, care lucreaza cu clienti si agentii tocmai pentru a lansa campanii outdoor spectaculoase.

Participarea Clear Channel la Cannes Lions 2010 ii va include pe: William Eccleshare, Presedinte si CEO al Clear Channel International; Pru Parkinson, International Marketing Director; Philippe Baudillon, CEO al Clear Channel Franta si Rob Atkinson, Managing Director, Clear Channel Marea Britanie.

Despre Cannes Lions International Advertising Festival

Cannes Lions International Advertising Festival este singurul loc de intalnire din lume pentru profesionistii din publicitate si comunicare. Aflat la a 57-a editie, acesta ofera sapte zile de ceremonii de desemnare a premiilor, seminarii, ateliere, cursuri, expozitii si proiectii de filme.

In total, anul acesta au fost 24.242  de inscrieri la Lions, a patra cifra ca marime din istoria de la Cannes. In categoria outdoor s-au inregistrat 3822 de lucrari.

Vizitati www.canneslions.com

Despre Clear Channel

Clear Channel este cea mai mare companie de publicitate outdoor, parte a Clear Channel Communications, o companie globala de media si divertisment. Portofoliul de aproape un milion de suporturi livreaza campanii media inteligente, eficiente si cretive in peste 50 tari de pe cinci continente. Portofoliul extrem de variat ofera clientilor o flexibilitate extraordinara in a combina formate statice si digitale: de la mobilier urban si tranzit, pana la cele mai moderne si inovatoare suporturi publicitare in aeroporturi, gari, taxiuri si centre comerciale.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  277 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings