newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Saatchi&Saatchi premiata la Golden Hammer si finalista la NYF


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 14 iunie 2010, 14:49 webReleases | Publicitate

Bucuresti, 14 iunie 2010 - Saatchi & Saatchi a castigat un trofeu de aur si unul de argint in cadrul Festivalului Golden Hammer si a ajuns pe short-list-ul New York Festivals.

Executia premiata cu aur, in categoria print (social), face parte din campania Birds realizata pentru Greenpeace, poarta numele "Swallow" si ilustreaza efectele dezastroase ale nepasarii oamenilor asupra vietii salbatice. Trofeul de argint a fost castigat de campania "Fenistil Skin Sensations", pentru Novartis, in categoria print (medications), un proiect Saatchi & Saatchi Romania si Elvetia. Aflat la a 11-a editie, Festivalul International Golden Hammer s-a desfasurat la Riga, in Lituania si a reunit profestionisti din industria comunicarii din intreaga lume.

In cadul New York Festivals, campania "Iubeste animalele si animalele te vor iubi" realizata pentru ZOO Bucuresti a ajuns in finala categoriei outdoor – entertainment promotions. New York Festivals (www.newyorkfestivals.com) este una dintre cele mai importante competitii de profil din lume care premiaza, de peste 50 de ani, excelenta in comunicarea creativa. Festivalul este format din mai multe evenimente separate, sectiunile clasice fiind transformate in festivaluri independente. Jurizarea se realizeaza online de catre directori de creatie din intreaga lume.

"Saatchi & Saatchi are de mai bine de doi ani o evolutie creativa exceptionala. Sunt entuziasmat de aceste rezultate la care au contribuit toti oamenii din agentie. Pe viitor, imi doresc sa obtinem apreciere si in alte categorii si sa ne pastram locul in fruntea celor mai apreciate agentii din Romania la nivel international", a declarat Radu Florescu, CEO Centrade Saatchi & Saatchi.

###

SAATCHI & SAATCHI face parte din grupul Centrade, care ofera servicii specializate complete prin departamentele si companiile componente. Dedicata aceluiasi credo ca si intreaga retea, Saatchi & Saatchi Romania isi doreste sa fie un partener de afaceri care genereaza idei pentru a schimba lumea si pentru a oferi rezultate memorabile. Printre cei mai importanti clienti Saatchi & Saatchi se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Head&Shoulders, Pampers), Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips, Fiesta), PSI (Love Plus), United Way Romania, Special Olympics Romania.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  354 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings