newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: ​Ogilvy Romania este "Agency of the Year" la Golden Hammer Awards


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 14 iunie 2010, 14:46 webReleases | Publicitate

Bucuresti, 14 iunie - Ogilvy Romania a castigat titlul de "Agency of the Year" in cadrul celei de a unsprezecea editii a Festivalul de publicitate Golden Hammer 2010.

Golden Hammer este principalul festival de publicitate organizat in regiunea Baltica, ce recunoaste si premiaza creativitatea, inovatia si excelenta in advertising, si si-a desemnat laureatii in acest week-end.

Pe langa marea majoritate a participantilor care provin din tarile CEE, la festival au inscris lucrari agentii prestigioase din tari precum Africa de Sud, Australia, Elvetia, Germania, Austria, Franta, Belgia, Finlanda.

Lucrarea castigatoare a categoriei Print a fost "The Big Turn Off" realizata de Ogilvy pentru WWF, lucrare ce a obtinut atat Gold cat si Grand Prix-ul acestei categorii.

Totodata, lucrarea neconventionala "Punch Machine" realizata pentru acelasi client WWF a fost recompensata cu Silver in categoria Outdoor.

Ambele executii sunt parte a campaniei de promovare a manifestarilor Earth Hour in Romania ¬ o initiativa ce a devenit un fenomen global in lupta impotriva schimbarilor climatice.

"Agency of the Year" la Golden Hammer Awards reprezinta certificarea eforturilor si a dedicatiei  agentiei noastre pentru excelenta creativa.
Este rezultatul preocuparii in aceasta directie pe toate disciplinele si competentele Grupului Ogilvy, in convingerea ca acest lucru este crucial pentru brandurile pe care le reprezentam." - a declarat Albert Nica, Executive Creative Director Ogilvy Group.

Este cel de al doilea an consecutiv in care campaniile realizate de Ogilvy Romania participa la festivalul Golden Hammer si sunt recunoscute de juriul international format din profesionisti de talie mondiala ai industriei de publicitate. Anul precedent, Ogilvy a castigat Silver in cadrul categoriei TV.

Aceasta editie a festivalului a insemnat totodata si castigarea titlului de "Network of the Year" pentru Ogilvy.

*

OGILVY GROUP ROMANIA
Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy Group Romania ofera servicii de comunicare integrata  360ᅡ - publicitate, relatii publice, marketing interactiv, promotii de vanzari, programe de activare si comunicare de brand, precum si strategie si cumparare de media - prin agentiile sale specializate. Portofoliul de clienti cuprinde companii globale pentru care grupul Ogilvy dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local - BAT, Unilever, Kraft, COSMOTE/Germanos, Millenium Bank, GSK precum si companii cu care grupul colaboreaza numai in Romania - Petrom, Sollers PPD si multe alte companii cu renume. In acest fel, Ogilvy Group Romania imbina experienta de comunicare pe piata romaneasca cu know-how-ul international conferit de apartenenta fiecarei agentii din grup la retele de comunicare globale specializate.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  310 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings