newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: ​Saatchi&Saatchi semneaza o campanie internationala spectaculoasa pentru Novartis


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 8 iunie 2010, 12:45 webReleases | Publicitate

​Bucuresti, 8 iunie 2010 - Echipa Saatchi & Saatchi din Bucuresti a realizat cea mai recenta campanie de print pentru Novartis - Fenistil Skin Sensations, in urma castigarii unui pitch desfasurat in interiorul retelei si coordonat de Saatchi & Saatchi Geneva.

Campania Fenistil Skin Sensations ruleaza in Polonia si este formata din patru executii spectaculoase care dramatizeaza problemele pielii: tanarul-chibrit , femeia-pisica , baiatul-spin , omul-furnica , in timp ce gelul ia forma unor personaje sau obiecte care inlatura intr-un mod placut disconfortul.

“Ne bucuram ca am avut ocazia sa lucram pentru un pitch atat de interesant si de ofertant, iar faptul ca am castigat ne face sa ne simtim si mai mandri. Mai mult, este un exemplu de sinergie la nivelul retelei Saatchi & Saatchi care arata ca ideile bune pot veni de oriunde. Suntem de asemenea incantati de faptul ca atat ideea cat si productia au fost dezvoltate local, aici in Bucuresti. Nu in ultimul rand, multumim, din nou, studioului Carioca pentru fotografiile la standarde internationale”, a declarat Jorg Riommi, Creative Director Saatchi & Saatchi.

Novartis Fenistil Skin Sensations: Scratch, Burn, Tickle, Sting.
ECD: John Pallant, Roger Kennedy, Derek Green
Creative Director: Jorg Riommi
Art Director: Lucian Cernat, Daniela Nedelschi
Copywriter: Irina Popp, Jorg Riommi
Account Manager: Liana Petrascu, Alexandra Ivan, Thijs Hoogenboom
Art buyer: Tania Retchisky, Monica Garbur, Vitalie Brega
Photographer: Carioca

###

SAATCHI & SAATCHI face parte din grupul Centrade, care ofera servicii specializate complete prin departamentele si companiile componente. Dedicata aceluiasi credo ca si intreaga retea, Saatchi & Saatchi Romania isi doreste sa fie un partener de afaceri care genereaza idei pentru a schimba lumea si pentru a oferi rezultate memorabile. Printre cei mai importanti clienti Saatchi & Saatchi se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Head&Shoulders, Pampers), Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips, Fiesta), PSI (Love Plus), United Way Romania, Special Olympics Romania.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  381 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by