newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Digital4 reprezinta exclusiv site-urile Evolutica in 2010 


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Luni, 7 iunie 2010, 14:17 webReleases | Publicitate

Digital4, regie de publicitate online independenta, adauga incepand cu luna iunie 2010 siteul ReteteCulinare.ro in portofoliul din categoria lifestyle. Reteteculinare.ro reprezinta siteul cu cei mai multi utilizatori unici - 382.762, din categoria culinar a portofoliului companiei. Ca urmare a noii colaborari incheiate, Digital4 va gestiona vanzarea spatiului publicitar de pe site, in urma crearii unei strategii personalizate de vanzari.


“In timpul discutiilor ce au precedat initierea parteneriatului, cei de la Digital4 au dat dovada de o serie de atribute elementare: flexibilitate, viziune si entuziasm - aspecte care au constituit fundamentele semnarii unui contract de colaborare cu ei”, declara Adrian Tanase,  Manager General, SC Evolutica SRL.

Reteteculinare.ro
reprezinta o comunitate romaneasca, care publica retete traditionale romanesti, informatii despre restaurante, dispune de un dictionar culinar multilingv si un ghid culinar de alimente. Siteul mai ofera informatii despre organizarea alimentatiei prin calcularea caloriilor, diete si sfaturi pentru slabit si o carte de bucate realizata pe categorii.

“Incherierea parteneriatului cu ReteteCulinare.ro face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu a companiei nostre, ce vizeaza diversificarea categoriilor de site-uri detinute in portofoliu si targetarea unor medii online cu un numar cat mai mare de unici”, declara Gabriel Boaca, Managing Partner, Digital4.

In paralel cu incheierea parteneriatului cu Digital4, ReteteCulinare.ro s-a decis si asupra colaborarii cu BRAT, care se ocupa cu furnizarea de informaţii detaliate referitoare la traficul, audienţa şi profilele vizitatorilor site-urilor din România. “Am optat pentru inscrierea website-ului reteteculinare.ro in SATI pentru a veni in intampinarea dorintei clientilor de publicitate online de a lucra cu un instrument recunoscut de masurare a traficului si de realizare a unor cercetari sociologice relevante pentru piata online”, afirma Adrian Tanasa, Manager General, SC Evolutica SRL.
 
Despre Digital4:
Digital4 este o noua regie de publicitate independent lansata in ianuarie 2010 pe piata publicitatii online din România.  Cu o echipa tanara si cu experienta de durata in domeniul online,  Digital4 gestioneaza in prezent spatiul publicitar a peste 60 de site-uri independente.
Despre ReteteCulinare.ro

S.C. EVOLUTICA S.R.L. este o companie orientata spre implementarea si dezvoltarea de comunitati online si servicii web, prin solutii inovatoare si profesioniste. Siteurile companiei sunt:  Reteteculinare.ro, albumdefamilie.ro (premiat la Webstock in 2009) si t5.ro (sectiunea de aplicatii recomandate de catre Google Analytics).

Pentru mai multe informatii contactati:
Bidileac Irina
PR Executive
irina.bidileac@digital4.ro
0747 030 023

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  384 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by