newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Etarget vinde spatiile publicitare de pe Facebook


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Luni, 19 aprilie 2010, 16:59 webReleases | Publicitate

Bucuresti, 19 aprilie 2010 - Reteaua de publicitate contextuala Etarget, cu peste 400 de site-uri partenere in Romania, printre care si reteaua de socializare hi5.com, vinde acum si spatiile publicitare Facebook afisate utilizatorilor din Romania.

„Recent, am integrat in oferta Etarget si Facebook, reteaua de socializare cu cea mai rapida crestere in randul utilizatorilor din Romania. Pe langa utilizatorii Hi5.com, cea mai folosita retea sociala in randul tinerilor, catre care targetam anunturile publicitare ale clientilor nostri de aproximativ trei ani, am introdus in portofoliul Etarget si publicul Facebook in Romania, care inglobeaza aproximativ 1,2 milioane de utilizatori”, a declarat Ivan Bobal, country manager Etarget Romania.

Adaugarea spatiilor Facebook in oferta vine ca un pas logic in evolutia companiei pe piata romaneasca, dupa ce reteaua sociala a intrat in portofoliul Etarget de aproximativ un an, intai tari precum Cehia sau Ungaria, actualmente in toata reteaua de publisheri din Centrul si Estul Europei.

„In functie de o serie de criterii, printre care tipul campaniei, formatele folosite sau bugetul investit, se acorda o serie discounturi clientilor interesati de prezenta in cele mai folosite retele sociale din Romania”, a adaugat Ivan Bobal.

Despre Etarget

Anunturile contextuale Etarget sunt afisate utilizatorilor de internet din noua tari ale Europei Centrale si de Est. Reclamele pot fi remarcate, de obicei, pe site-uri de top din fiecare tara in care compania activeaza, dar si pe alte sute de site-uri de nisa.

Compania Etarget a fost fondata in august 2002, in Slovacia, iar in noiembrie 2002 s-a extins si in Cehia, iar in 2004 a intrat si pe piata din Ungaria. In 2007, Etarget si-a extins operatiunile si in Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Polonia si Austria.

Etarget Romania are ca parteneri peste 400 de publisheri, printre cei mai importanti numarandu-se Libertatea.ro, Cancan.ro, Rol.ro, Roportal.ro, Ziare.ro si Euractiv.ro. Totodata, Etarget livreaza reclame contextuale pentru vizitatorii din Romania ai retelelor sociale Hi5.com si Facebook.com.

Detalii suplimentare:
Ivan Bobal, country manager Etarget Romania
ivan.bobal@etarget.ro

 Citeste mai multe despre     |   | 
  349 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by