newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ursus Breweries isi integreaza serviciile de digital media


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 15 aprilie 2010, 19:55 webReleases | Publicitate

Bucuresti, 15 aprilie 2010 - Ursus Breweries, lider pe piata berii din Romania, anunta integrarea serviciilor sale de digital media pentru toate marcile din portofoliu. Aceasta mutare vine in urma unui pitch organizat in luna martie a acestui an.

Avand in vedere complexitatea portofoliul Ursus Breweries, compania a decis sa incredinteze acest cont agentiilor GreenPixel si Kubis, pe o perioada de 1 an.

"Ursus Breweries are ambitia de a se autodepasi, ambitia de a explora frontiera moderna a marketingului. Marketingul digital nu constituie o exceptie. Intentionam sa demaram o transformare sistematica a capacitatilor noastre de a interactiona, de a comunica si de a aborda consumatorii in mediul digital. Suntem bucurosi ca vom fi insotiti in aceasta calatorie de catre doi parteneri locali, cu care suntem entuziasmati sa lucram impreuna", a declarat Grant McKenzie, Vice-Presedinte Marketing.

Procesul de selectie a vizat alegerea unor agentii partenere care sa se plieze pe valorile de business ale Ursus Breweries si care sa poata oferi o strategie digitala bine articulata, inovatie si creativitate. Experienta echipei de cont si intelegerea comunicarii de brand au fost de asemenea criterii decisive de selectie.

Cele doua agentii selectate care au in portofoliu companii multinationale care opereaza in domenii diverse, de la industria de telecomunicatii la domeniul bancar, vor prelua gestionarea campaniilor online ale Ursus Breweries incepand cu luna aprilie.
\u000C
Nota:

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Azuga, Stejar, Redd’s, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell si Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Nota:

GreenPixel este una dintre cele mai vechi agentii interactive din Romania, specializata in strategie si solutii de marketing pentru mediul digital. In cei peste 10 ani de activitate agentia fidela sloganului „rezultatele conteaza” a realizat proiecte majore pentru clienti sai precum solutii inovative de comunicare, business, engagement si loializare online.

Kubis este o agentie de marketing online, activa pe piata din Romania din iunie 2008, cu o prezenta globala si avand filiale in SUA, America de Sud si Romania. Kubis intelege dinamica Internetului ca unealta de marketing pentru a genera trafic, a interactiona cu publicul tinta si, in cele din urma, pentru a creste vanzarile de produse si servicii.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  378 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by