newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Forte noi in echipa Scala JWT


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 15 aprilie 2010, 12:33 webReleases | Publicitate

Demetra Garbasevschi, Adrian Isaia, Felicia Stoica, Mona Petre, Vlad Macarie (de la stanga la dreapta) / Foto: Scala JWT | Foto: -
Bucuresti, 15 Aprilie 2010 - Petra Hoyos, CEO Scala JWT anunta reorganizarea agentiei prin consolidarea si extinderea echipei cu noi membri: Demetra Garbasevschi, Head of Business Development, Felicia Stoica, Copywriter, Adrian Isaia, Art Director, Vlad Macarie, Art Director si Mona Petre, Senior Graphic Designer.

La nivel global, JWT a fost desemnata Agentia Anului in 2009. Aceasta recunoastere spune multe despre talentul si hotararea oamenilor nostri in a identifica oportunitatea din fiecare problema si a vedea partea plina a paharului, intr-un climat economic nu atat de favorabil. In Romania, avem misiunea de a persevera in tot ceea ce facem pentru a putea tine pasul cu reteaua din care facem parte. Iar eu cred cu toata convingerea ca avem si resursele si talentul pentru a face fata acestor provocari, cu noile forte adaugate echipei noastre”, declara Petra Hoyos, CEO JWT.

Demetra Garbasevschi, noul Head of Business Development Scala JWT, activeaza de 9 ani in publicitate si s-a format ca profesionist la McCann Erickson, unde a lucrat cu clienti din industrii si categorii diverse: Kandia-Excelent, LaDorna, Orkla Foods, Carrefour, L’Oreal, GM si altii.  

Inainte de a se alatura echipei Scala JWT, Demetra Garbasevschi  a coordonat contul Vodafone, aflat in portofoliul agentiei McCann Erickson. Anul trecut, Demetra a absolvit  Chartered Institute of Marketing la Cambridge Marketing Colleges.

"Intru in acest rol nou cu foarte mult optimism. Industria noastra e o industrie a individualitatilor: in advertising, exista oameni foarte talentati, fiecare cu un bagaj propriu de abilitati, preocupari si pasiuni intresante. Rolul meu la Scala JWT va fi sa cultiv si sa adun toata aceasta energie, astfel incat produsul creativ al agentiei sa devina atractiv si pentru clientii care nu au intrat inca in contact cu noi", adauga Demetra Garbasevschi, Head of Business Development Scala JWT.

Cele mai recente achizitii ale echipei de creatie de la Scala JWT sunt Vlad Macarie, Art Director, Adrian Isaia, Art Director si Felicia Stoica, Copywriter.

Cu lucrari recent incluse in „Lurzer’s Archive”, Vlad Macarie activeaza de peste 5 ani ca Art Director in domeniul publicitatii si a lucrat pentru branduri precum Cosmote, Romtelecom, Energy Holding, Real, Pantene, Dove, Vincon Vrancea, Blend-a-med si Red Bull.

Felicia Stoica, Copywriter si Adrian Isaia, Art Director au venit in echipa, lucrand anterior pentru branduri ca Real, Vincon Vrancea, Politia Capitalei, Unicef, Intersnack (Pom-Bar), Liberis Romania (GQ), Mapei, Meda Prod, ErcPress (Cartea de acasa), Assante Style, Dole.

Scala JWT anunta, de altfel, si revenirea in echipa agentiei a Monei Petre, Senior Graphic Designer, proaspat sosita de la Londra.  Absolventa a Universitatii de Arta, Mona Petre are o experienta de aproape zece ani in domeniul publicitar, timp in care a raspuns unor colaborari pentru marci importante precum: Vodafone, Nestle, Petrom, Schwartzkopf, Salem, Wiskas, Kraft, Ringier, GotechSportwear, SKIN etc.

Despre Scala JWT
Scala JWT si-a inceput activitatea in 1996 si este parte a retelei globale JWT, cea mai mare agentie de publicitate din Statele Unite si cea de-a treia ca dimensiune in intreaga lume.

JWT a fost prima agentie multinationala din Romania – in 1932 – si este de asemenea membru al grupului WPP, cel mai mare grup de comunicare din America de Nord, America de Sud, Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

JWT a fost desemnata Agentia Anului 2009 de catre Advertisings Age.
In prezent, Scala JWT dezvolta proiecte de comunicare pentru clienti precum: Vodafone, Bayer, Johnson &Johnson, Kraft Foods, Mazda, Nestle, Nokia si altii.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  824 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by