newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Oameni noi la TBWA\MERLIN


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Luni, 12 aprilie 2010, 14:49 webReleases | Publicitate

2010, an in care agentia vrea sa se reinventeze, este anul noutatilor pentru TBWA\MERLIN. Dupa ce la inceputul lunii martie s-au mutat intr-un sediu nou, mall-ul creativ The Ark din Calea Rahovei 196A, agentia continua seria noutatilor prin cooptarea unor nume noi in echipa TBWA\MERLIN.

Crina Tenovici este noul Group Account Director TBWA\ MERLIN. Cu o experienta de peste 6 ani  in advertising, Crina Tenovici a venit la TBWA\MERLIN de la Grey Romania unde a  ocupat aceeasi pozitie de Account Director. Crina a lucrat pentru clienti precum Romtelecom, Nokia, Ford sau TVR si are in portofoliu 2 premii Effie (Gold si Silver) in 2008 si 2009 pentru campanile Clicknet.

Cristina Oncescu, care a ocupat anterior pozitia de Group Account Director, este noul Strategic Planner al TBWA\MERLIN.

Cu o experienta de peste 11 ani in Public Relations, dintre care peste 7 ani de media in Grupurile de Presa Ziua si Realitatea-Catavencu si 3 ani in sectorul corporate ca PR Director la UCM Resita Group, Catalin Negreanu  a trecut de cealalata parte a baricadei, s-a alaturat echipei si este noul PR Director TBWA\MERLIN.

Dupa o perioada in care a ocupat pozitii in departamentele de client service, strategic planning si management atat in Romania cat si in afara tarii, Lucian Chipuc s-a intors la TBWA\MERLIN. El va ocupa pozitia de Account Director pentru unul dintre cele mai importante brand-uri ale companiei JTI. In aceasta pozitie, Lucian Chipuc isi va folosi experienta castigata de-a lungul anilor si va coordona echipa dedicata din cadrul agentiei.

Echipa de creatie s-a imbogatit cu 2 membri noi.

Elena Negrescu este noul copywriter al agentiei. Elena are o experienta de peste 5 in advertising si inainte de a se alatura echipei TBWA\MERLIN a lucrat la Violet, Grey Romania sau Wunderman si are in portofoliu lucrari pentru clienti precum Romtelecom, BAT si Procter&Gamble.

La 22 de ani Andrei Verioti este cel mai tanar membru al echipei TBWA\MERLIN. Dupa ce a petrecut peste 2 ani la Milc Design Studio si o perioada ca freelancer s-a alaturat echipei TBWA din pozitia de Junior Graphic Designer.

“Procesul de recrutare la TBWA\MERLIN inca nu s-a incheiat. Imi place sa cred ca intr-o companie competitiva procesul de recrutare nu se incheie niciodata. Suntem intr-o industrie in care diferenta o fac oamenii si de aceea vom fi mereu in cautare de oameni valorosi” a declarat Cristian Munteanu, Executive Creative Director TBWA\CEE.  

TBWA\MERLIN este o agentie de comunicare full-service, parte din reteaua internationala TBWA\, prezenta in peste 40 de tari. TBWA\MERLIN asigura servicii integrate si complete de publicitate pentru campanii de comunicare, de la strategie, creatie si productie la PR si evenimente speciale pentru clienti precum Mars, Michelin, Henkel, adidas sau BMW.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  332 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by