newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Romanii, premiati alaturi de mari agentii europene la AdPrint 2010 


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Luni, 29 martie 2010, 12:09 webReleases | Publicitate

Grey Bucharest, Propaganda si Tempo Advertising se numara printre castigatorii AdPrint 2010. Juriul prezidat de Brian Fraser, Executive Creative Director McCann Erickson London, a acordat anul acesta cinci trofee de aur si cate sase de argint si de bronz in competitia care a reunit 58 de agentii europene si un total de 318 lucrari.

In urma punctelor acumulate in concurs, Agency of Angels este anul acesta Ogilvy France, agentie a carei campanie „Melting”, cu executiile „Beach”, „ Night Club” si „Tennis” a castigat aur in mai multe categorii si sectiuni ale competitiei. Campania a fost desemnata si Grand Prix in categoria AdPrint Outdoor & Poster. Astfel, Golden Team al AdPrint 2010 este echipa formata din Thierry Chiumino, Luc Chomarat, Marie Farge si Eve Roussou, din Ogilvy France.

O alta campanie recompensata cu mai multe trofee este „Great Emotions”, cu executiile  „Goosebumps”, „Heartbeat” si „Teardrop”, realizata de echipa Rob Hartmann, Axel Eckstein si Isabelle Bühler din Euro RSCG Zurich.

In ceea ce priveste castigatorii romani la AdPrint 2010, in ordinea categoriilor de concurs, au fost premiate echipele:

Vladimir Taroi, Dragos Raicu, Claudiu Dobrita si Bob Toma de la Grey Bucharest cu Bronze Angel in categoria AdPrint Outdoor & Poster, sectiunea Durables and Other Consumer Goods, pentru campania „Safe Inside”, cu executiile „Punks”, „Caught in the act” si „Graffiti”;

Bogdan Moraru, Tudor Pascanu, Andrei Tripsa, Simina Leotescu si Vlad Tomei de la Propaganda cu Bronze Angel in categoria AdPrint Press & Magazine, sectiunea Art, Culture, Media & Entertainment, pentru campania „For Greatest Fans”, cu executiile „Queen_The Miracle”, „Michael_Bad”, „Beatles_Yellow Submarine” si „Depeche Mode_Music for the Masses”;

Bob Toma, Alex Strimbeanu si Claudiu Dobrita de la Grey Bucharest cu Silver Angel in categoria AdPrint Unconventional Media, sectiunea Unconventional Use of Ambient pentru „Flower Pots”;

Dan Costea, Alina Rosioreanu, Adrian Preda si Bogdan Costin de la Tempo Advertising cu Bronze Angel in categoria AdPrint Unconventional Media, sectiunea Unconventional Use of Ambient, pentru „Ajax Glass Efect”.

Toate lucrarile castigatoare vor aparea in cel de-al treilea numar din acest an al publicatiei Luerzer’s Archive - editia europeana, intr-o sectiune speciala dedicata festivalului. Revista va fi distribuita unui numar de 12.000 de abonati, iar alte 3.000 de exemplare vor fi oferite participantilor Cannes Lions 2010.

Luerzer’s Archive, partener traditional al festivalului inca din 2008, sustine si sectiunile speciale de craft: Best Use of Art Direction, Best Use of Copywriting, Best Use of Typography, Best Use of Illustration si Best Use of Photography.

Campaniile inscrise in competitia AdPrint 2010 vor fi expuse pana la sfarsitul lunii aprilie pe un suport neconventional - gardul ce inconjoara Muzeul National de Arta al Romaniei, fiind astfel accesibile si vizibile pentru publicul larg.
 
Pentru mai multe informatii va rugam contactati: Teodora Calin; teodora@adprint.ro; 0040 728 300 570

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  259 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings