newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: MediaCafe lanseaza www.yahooadvertising.ro exclusiv pentru piata de comunicare online din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 10 martie 2010, 14:23 webReleases | Publicitate

Conceput de echipa locala a Media Cafe pentru piata din Romania si extins ca exemplu de bune practici in alte 5 piete globale Yahoo!, www.yahooadvertising.ro este prima sursa de informatii de mare acuratete referitoare la promovarea online pe cea mai dinamica si cea mai  extinsa audienta din Romania  utilizatorii Yahoo!

(Bucuresti, 10.03.2010) Media Cafe, reprezentantul exclusiv al Yahoo! in Romania lanseaza astazi, in premiera pentru Europa Centrala si de Est, un instrument de comunicare cu piata de publicitate online din Romania, oferind date cantitative si calitative actuale privind traficul din Romania pe cea mai extinsa retea de utilizatori online - reteaua Yahoo! Instrumentul, creat din nevoia locala de a contribui la ierarhizarea corecta si validata a datelor de audienta si trafic online din Romania, a fost apreciat pe plan regional, astfel ca, in urmatoarea perioada, acesta va fi extins si localizat de Yahoo! in 5 piete EMEA.

"Yahoo! Advertising ofera clientilor de publicitate precum si analistilor pietei locale o serie de resurse complete si actualizate privind dimensiunea si calitatea audientei sale online. Instrumentul  pune intr-o lumina validata si credibila pozitia retelei in clasamentul general al audientelor online din Romania, afisand cifre de trafic centralizate si auditate dupa metodologia unei companii listate la bursa cum este Yahoo!. Suntem convinsi ca acest demers va clarifica pozitia Yahoo! in Romania in topul audientelor online si va contribui la succesul campaniilor de comunicare online cu puterea si impactul pe care il are destinatia numarul 1 online a Romanie. In plus proiectul ofera indicii importante privind oportunitatile creative care pot fi dezvoltate in campanii de anvergura pe Yahoo!, prezentand exemple si studii de caz din cele mai diverse industrii” a declarat Mihai Fanache Managing Director Media Cafe, companie care este reprezentantul exclusiv al Yahoo! in Romania din 2006.

"Yahooadvertising.ro va fi un proiect relevant pentru piata de publicitate din Romania. L-am apreciat ca pe unul din cele mai complete produse de acest gen dezvoltate pentru Yahoo! si avem convingerea ca va fi o resursa valoroasa atat pentru piata cat si pentru pozitionarea Yahoo! in Romania,” a declarat Marvin Liao - Director Comercial Yahoo!  pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Yahoo! a inregistrat in luna ianuarie 2010 un numar total de 7,940,815 de utilizatori unici, cifra care confirma pozitia de destinatie on line numarul 1 in Romania, pozitie pe care o ocupa de peste 10 ani. Reteaua genereaza peste 2 miliarde de afisari lunar si este accesata saptamanal de 9 din 10 utilizatori de Internet.

Yahoo! Adverrtising prezinta o serie de informatii demografice si psihografice care permit targetarea riguroasa si eficienta a utilizatorilor romani si prezinta cele mai creative campanii locale derulate in ultimii ani. Acest model de interactiune si comunicare cu piata locala a fost considerat un exemplu de bune practici de catre managementul central al retelei, astfel incat in perioada urmatoare va fi implementat in alte cateva tari cu potential ridicat pentru Yahoo! asa cum este Romania. Echipa care a realizat proiectul este formata din 5 specialisti care asigura accesibilitatea si suportul local al clientilor de publicitate online care urmaresc campanii cu eficienta dovedita in acest mediu.

Despre Yahoo!

Yahoo! Inc a fost fondata in anul 1994 de catre Jerry Yang si David Filo si este astazi lider pe piata de servicii si continut online. La nivel mondial, Yahoo! atrage utilizatorii  de Internet din peste 38 de tari. Atat platforma de servicii inovativa, complexa, cat si continutul localizat pozitioneaza Yahoo! in topul destinatiilor preferate in mediul online.  Peste 500 milioane de persoane sunt implicate  zilnic  intr-o experienta unica, activa, personala. Sediul central este in Sunnyvale, California. Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina dedicata a companiei : http://yhoo.client.shareholder.com/press/

Media Cafe, companie fondata in anul 2006, este reprezentantul exclusiv al Yahoo! in Romania in domeniul dezvoltarii campaniilor online pe aceasta retea. Cu o echipa de 18 specialisti, Media  Cafe ofera solutii complete de buying, planificare si creatie online, asigurand astfel  succesul campaniilor online pentru clienti importanti de publicitate printre care se numara BCR, ING, P&G, Vodafone, Orange, Coca Cola, Toyota si Mastercard.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  517 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by