newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Splendid Interactive reprezinta serviciile de publicitate ale primei platforme de audio advertising din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 22 februarie 2010, 12:04 webReleases | Publicitate

Bucuresti. Incepand din februarie 2010, Splendid Interactive reprezinta in exclusivitate serviciul de audio online advertising pentru platforma eOkAds, serviciu original eOk.ro.

eOkAds este un concept inovator la nivel national: o platforma de audio advertising ce ofera posibilitatea clientilor de promovare a produselor si serviciilor intr-un mod inedit si targetat.

Campaniile pot fi coordonate direct pe site de catre advertiser si pot fi personalizate printr-o serie de parametrii: numarul de aparitii ale spot-urilor, perioada de timp si orele de difuzare, site-urile pe care va rula, link-ul atasat spot-ului.

“Anul 2010 aduce noi provocari pentru clienti si agentiile de publicitate, toti in cautarea de campanii speciale cat mai targetate si mai eficiente. eOkAds ofera in premiera pentru Romania reclama audio online pe sute de mii de widget-uri peste tot pe internet!” a declarat Florin Grozea, fondator eOk.ro.

“Acest nou tip de promovare, vine in mod clar in completarea celorlalte posibilitati existente deja in mediul online. Mai mult decat atat, este un tip de promovare care se aseamana foarte mult cu un mediu cunoscut tuturor si anume radioul. De data aceasta insa, instrumentele de targetare si masurare sunt mai multe si mai precise, iar reach-ul de care beneficiaza este unul suficient pentru livrarea unei campanii de succes” a declarat Cristi Marinescu, Director Executiv, Splendid Interactive.
 
Parte a Splendid Media Group, Splendid Interactive este o companie specializata in vanzarea de spatiu publicitar online, oferind servicii de audio advertising pentru eOkAds., divizia de mobile advertising pentru Vodafone Romania, precum si administrarea a peste 70 de site-uri.

eOk.ro este primul site LEGAL cu muzica GRATUITA din Romania lansat de Florin Grozea (Hi-Q) in 2006. Website-ul a castigat premii la Internetics si Webstock in 2008 iar in mai 2009 a lansat prima platforma de audio advertising intitulata eOkAds.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  309 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by