newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Infinit Solutions lanseaza campania Anul Honda in zodiacul auto


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 2 februarie 2010, 20:39 webReleases | Publicitate

Bucuresti februarie 2010 - Infinit Solutions semneaza campania nationala Anul Honda in zodiacul auto, ce ruleaza incepand cu ianuarie 2010. Campania este sustinuta si de o componenta online puternica, OOH in statiile Rompetrol din toata tara, materiale POSM in centrele Honda din Romania si spoturi radio difuzate la Kiss FM si Radio ZU.

Alex Cernatescu, President & CEO Infinit Solutions declara: "Incepem anul cu o campanie optimista si o oferta pe masura pentru iubitorii Honda. 2010 demareaza in forta, iar asocierea cu astrologia subliniaza pozitivismul de care dam dovada. Anul Honda in zodiacul auto imbina cu success zona rationala, pragmatica reprezentata prin ofertele disponibile, cu cea emotionala intr-o perioada in care astrologia este foarte in voga."

Campania Anul Honda in zodiacul auto are la baza cele mai sigure predictii ale anului in ceea ce priveste achizitionarea noii masini, si, de ce nu, aduce beneficii innoirii parcului auto. Cu declinari pe Internet, Radio, POSM si OOH campania de comunicare se desfasoara in perioada ianuarie - 30 aprilie.

Ovidiu Repanovici – Sales&Marketing Director Honda Trading Romania: “Dorim sa incepem anul cu o serie de oferte atractive – astfel, plecand de la o pozitionare clar definita am creat un concept incitant, optimist, care sa poata exprima cat mai concret propunerea noastra. De asemenea subliniaza caracterul avangardist al brandului prin includerea in vizualurile campaniei a codurilor QR, ce trimit vizitatorii direct pe pagina de oferte de pe site-ul Honda, printr-o simpla scanare a acestora cu telefonul mobil.”

Echipa Infinit Solutions implicata pe toata durata campaniei este formata din: George Man - Client Service Director; Razvan Soroceanu - Account Executive; Cristian Pavel - Interactive Account Manager; Vlad Soroceanu - Interactive Flash Developer; Adrian Curcan - Graphic Web Designer; Alexandru Gheorghe - Art Director; Alexandru Vrabiescu - Copyrighter.

Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea  echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii. Honda se straduieste sa fie in continuare o companie pe care societatea si-o doreste, respectand angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea.

Infinit Solutions este una dintre cele mai puternice agentii independente full service din Romania, ce dezvolta platforme de comunicare complexe prin servicii de ATL, BTL, PR si Interactive. La doi ani si jumatate de la infiintare, Infinit Solutions dispune de resurse complete pentru realizarea si dezvoltarea campaniilor de comunicare, de la propriul studio de productii video-audio, pana la solutii software inovative pentru piata de retail.


In portofoliul Infinit Solutions se afla clienti precum Honda Trading Romania, Rompetrol, BDT Group, Porsche Romania, Volkswagen, British American Tobacco, Coca-Cola, Romtelecom, Cosmote, Volksbank, Samsung, P&G, RIN Hotels, Domus Stil, Austrian Village, Glaxo Smith Kline, Krka, Axe, X-trade Brokers, DonCafe, Artmark, Galeriile Noblesse si multi altii.


Infinit Solutions deruleaza de asemenea parteneriate de durata pe zona de Interactive sau BTL neconventional cu alte agentii de publicitate, printre care Grey, Ogilvy, Odyssey,Starcom.


Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.infinitsolutions.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  422 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by