newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmin Alexandru la conducerea unei noi companii de comunicare


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 1 februarie 2010, 12:50 webReleases | Publicitate

-- B&P Braun & Partners, una dintre cele mai importante companii independente de consultanta strategica de comunicare din Ungaria si Europa Centrala si de Est, devine partener al Brandivia si lanseaza o noua abordare pe piata de comunicare din Romania. --

Bucuresti, 1 februarie 2010 - Brandivia, compania fondata de Cosmin Alexandru la inceputul anului 2005, a fost aleasa ca partener strategic pentru Romania de catre B&P Braun & Partners, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare strategica din Ungaria si CEE.

Urmare a acestei decizii, Cosmin Alexandru devine Managing Partner al B&P Brandivia, compania care materializeaza aceasta asociere.

“Sunt incantat sa dezvolt in sectorul comunicarii strategice o companie care aduce pe piata noastra experienta unui grup de succes dintr-o tara cu un progres mai rapid decat al Romaniei. In plus, parteneriatul personal cu Robert Braun, o personalitate pe piata de comunicare din Ungaria, este o garantie a profesionalismului abordarii noastre viitoare”, a declarat Cosmin Alexandru.

B&P Brandivia va oferi servicii complete de comunicare interna si externa, pentru branduri de produse, servicii, organizatii si lideri de organizatii. Metodologiile patentate ale noii companii acopera domenii precum Branding, Employer Branding, Brand Community Development, Corporate Social Responsibility, Reputation Management sau Personal Branding.

“B&P Braun & Partners s-a construit ca o propunere unica de imbinare a nevoilor societatii cu cele ale comportamentului responsabil al companiilor. Metodologia, reperele si sistemele de constructie strategica sunt create in asa fel incat sa poata produce rezultate masurabile pentru toate partile implicate. Aceasta este unicitatea propunerii B&P Brandivia” a declarat Robert Braun.

“B&P Brandivia isi incepe activitatea intr-un context de piata foarte complex. Am incredere ca Romania se afla intr-un moment in care regasirea valorilor fundamentale ale societatii se va reflecta si asupra desenului viitor al pietei de servicii de comunicare. Aici este potentialul nostru de crestere”, a adaugat Cosmin Alexandru.

B&P Braun & Partners este o companie fondata de Robert Braun in 2005, avand in 2009 o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro si peste 40 de angajati in Ungaria, Polonia, Bulgaria si Romania.

Pe langa implicarea manageriala, Robert Braun este profesor de Comunicare Strategica si CSR la Corvinus, Universitatea Economica din Budapesta, este consilier pe comunicare si strategie al Guvernatorului Bancii Nationale a Ungariei, precum si membru al EBEN (European Business Ethics Network) si al altor institutii de prestigiu.

Cosmin Alexandru a fost co-fondator si Managing Director al GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata intre 1992 si 2005, consultant independent in branding, strategie si comunicare prin compania Brandivia intre 2005 si 2009, Eisenhower Fellow SUA in 2005 si, tot din 2005, presedinte al Asociatiei Erudio care desfasoara programul Erisma – Leadership Creativ.

Partenerii internationali ai B&P Brandivia sunt: navyblue design group, Global Reporting Initiative, AccountAbility, TwoTomorrows.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  344 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by