newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Deschide si savureaza fericirea! Coca-Cola te invita sa te bucuri de placerile simple ale vietii


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 28 ianuarie 2010, 14:04 webReleases | Publicitate

Coca-Cola lanseaza in luna aceasta in Romania o noua campanie integrata de marketing.

Bucuresti, 28 ianuarie 2010 - Compania Coca-Cola ii invita pe toti cei care adora sa se racoreasca cu o Coca-Cola, sa "deschida si sa savureze fericirea"! Mesajul principal al noii campanii integrate de marketing, dezvoltata la nivel mondial pentru brandul Coca-Cola, indeamna consumatorii sa caute momente de fericire in imediata lor apropiere, in viata de zi cu zi si sa se bucure de ele impreuna cu cei din jur.

"Deschide si savureaza fericirea” va constitui platforma pentru toate celelalte campanii integrate de marketing ale brandului Coca-Cola la nivel mondial. In Romania campania debuteaza cu un spot TV adresat in principal tinerilor, machete de presa, panotaj exterior, activitati pentru punctele de vanzare, promotii, online si multe altele.

De-a lungul istoriei sale, Coca-Cola a incercat intotdeauna sa exprime o viziune pozitiva si optimista asupra lumii”, spune Anca Nastase, Brand Manager Coca-Cola, Coca-Cola Romania. ”Campania „Deschide si savureaza fericirea” este construita pe acest fundament, demonstrandu-ne ca, desi traim o viata moderna, stresanta si plina de provocari, exista multe momente de fericire pe care putem sa ni le cream si pe care le putem impartasi cu cei din jur. Coca-Cola este antidotul pentru grijile cotidiene ale vietii moderne.

"Ideea de baza a campaniei „Deschide si savureaza fericirea” este indemnul adresat consumatorilor de a se bucura de o Coca-Cola rece ca gheata si de a-si acorda putin timp pentru a intra in legatura cu ceilalti”, spune Anca Nastase. ”Prin intermediul acestei campanii invitam oamenii sa faca acest lucru mai des - sa deschida o sticla de Coca-Cola si sa impartaseasca un strop de fericire... sa deschida un dialog, sa trimita un mesaj, sa faca o gluma, sa inceapa un joc, sa fredoneze o melodie care ii place.. sa se bucure de placerile simple ale vietii.

\u000CDespre Compania Coca-Cola
Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, oferind consumatorilor din intreaga lume aproape 500 de marci de bauturi racoritoare. Alaturi de Coca-Cola, recunoscuta ca fiind cea mai valoroasa marca din lume, compania comercializeaza o gama variata de produse ce include bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu continut caloric scazut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, bauturi energizante, cafea ready-to-drink etc. Avand cea mai mare retea de distributie din lume, compania Coca-Cola este prezenta in peste 200 de tari, consumul produselor companiei depasind 1.6 miliarde de portii pe zi. Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator, conservarea resurselor si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).


Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ul
www.coca-cola.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  926 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by