newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Initiative are o noua formula manageriala


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 15 ianuarie 2010, 14:46 webReleases | Publicitate

Steve Dallas | Foto: Lowe
Dupa mai bine de 14 ani alaturi de Initiative, din care opt petrecuti la conducerea agentiei, Octav  Popescu devine Vicepresedinte Initiative urmand sa coordoneze operatiunile de media si digital la nivelul intregului grup.

Noul Managing Director al agentiei este Steve Dallas, unul dintre cei mai buni specialisi internationali in media.

"Dupa mai bine de 14 ani in care prin eforturile si devotamentul sau a propulsat Initiative in topul celor mai bune agentii din Romania, Octav isi extinde atributiile la nivel de grup, urmand a juca un rol esential in supervizarea operatiunilor de media si conexe pentru toate agentiile noastre. Este o recunoastere a meritelor sale si o noua provocare dorita de Octav! Steve Dallas, unul dintre cei mai buni profesionisti de media, preia incepand de astazi conducerea echipei Initiative. Am certitudinea ca vom continua sa  facem lucruri importante impreuna!” declara Veronica Savanciuc, Presedinte Initiative.

Steve are o vasta experienta profesionala dobandita in tari precum: Marea Britanie, Ungaria sau Polonia, lucrand pentru branduri puternice: Coca Cola, GSK, L’Oreal, McDonald’s, Nestle, Philips, Renault, Sun Interbrew, The Walt Disney Company sau Vodafone.

Steve a coordonat la nivel regional si international birourile unor agentii importante de media in Londra si Budapesta si se afla pentru a doua oara la conducerea unei agentii de media din Romania, dupa 4 ani petrecuti la Moscova.

"Revin intr-o tara complet schimbata. Cand am plecat la Moscova cu 4 ani in urma, in agentiile de media din Romania nu se prea vorbea de new media. Astazi, toti jucatorii importanti au divizii specializate.

Am plecat atunci pentru provocare. Ma intorc astazi pentru acelasi lucru! Cred ca piata romaneasca de media este la inceputul unor schimbari importante; mass media se „descentralizeaza” si devine un spatiu tot mai personal. Vreau sa particip la acest fenomen nu doar interesant ci si extrem de provocator. De ce Initiative? Pentru ca este un deschizator de drumuri!” spune Steve Dallas - Managing Director Initiative.

Despre Initiative:

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de planificare si cumparare de media, de strategie, consultanta de media si new media.

Cu o cifra de afaceri de $11.6 miliarde de dolari (conform clasamentului RECMA), Initiative Worldwide numara peste 2.500 de angajati in cele 91 de birouri la nivel global.
Initiative este membra a Interpublic Group of Companies [NYSE:IPG] si este afiliata retelei internationale Initiative Worldwide.

Activa pe piata de media romaneasca de 15 ani, Initiative Romania face parte din grupul care include: Lowe&Partners, Brand Connection, HyperActive, Lowe PR, Medic One, si Scholz&Friends.

Portofoliul Initiative Romania include: Austrian Airlines, BMW, Burger King, GlaxoSmithKline, Johnson&Johnson, KIKA , Millenium Bank, MOL Romania, Orange Romania, Pernod Ricard, Provident Financial, Sarantis Romania.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  914 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings