newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Catalin Dobre - Group Creative Director la McCann Erickson


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 12 ianuarie 2010, 12:06 webReleases | Publicitate

Catalin Dobre | Foto: McCann
Catalin Dobre a fost promovat Group Creative Director pentru grupul Vodafone-consumer din cadrul agentiei de publicitate McCann Erickson, coordonand activitatea de creatie pe acest cont.

Catalin a absolvit in 2006 Facultatea de Filosofie din Universitatea Bucuresti. Si-a inceput cariera de copywriter acum 5 ani in McCann Erickson, lucrand pentru clienti precum: Connex/Vodafone (de 4 ani), Cadbury Romania (Kandia-Excelent), Fujitsu, Orkla, Loteria Romana.

A obtinut premii sau nominalizari la cele mai importante festivaluri de publicitate locale si internationale: Cannes, Epica, Adprint, Golden Drum.

Catalin este cel mai pozitiv creativ pe care il cunosc. Vede ce e bun si in a cincizecea modificare ceruta de client si o rezolva fara rabufniri de ego si mai ales la timp. Va inchipuiti ca asta il face iubit si de catre accounti si de clienti deopotriva, dar posibil autorul unor campanii caldute. Ei bine, nu este deloc asa pentru ca el este in spatele ultimelor campanii Vodafone si al unora dintre cele mai creative lucrari McCann. Cred ca publicitatea romaneasca ar fi mai competitiva daca ar fi mai multi oameni ca el”, spune Adrian Botan, Creative Partner McCann Erickson Romania si CEE Creative Director McCann Erickson.

Printre campaniile semnate de Catalin Dobre se numara "Every 30 seconds" si "It’s easy to save somebody" pentru Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania, Vodafone "Street Magic" si "Profita ca esti tanar", Dakino - "Scapa de cliseele Hollywoodului", Cinemateca Union - "Selected Movies, Selected Audience" sau Transylvania OFF ROAD Competition - "Multumiri publicului".

---

McCann Erickson Romania este agentia care contribuie cel mai mult la cresterea afacerilor clientilor sai, consolidand dezvoltarea pe termen lung a brandurilor, conform AdMarket 2008. Agentia se ghideaza dupa principiul fondatorului sau, Harry McCann: “O agentie se dezvolta mai repede daca se concentreaza mai degraba pe cresterea business-ului clientilor decat a propriului business”.

Astfel, McCann Erickson are relatii de parteneriat indelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piata: The Coca-Cola Company, Nestlé, Connex/Vodafone, L’Oréal, GM-Opel, MasterCard Europe, Cadbury Romania (Kandia-Excelent).

Din grupul de comunicare McCann WorldGroup Romania fac parte agentiile McCann Erickson, Momentum, Universal McCann, McCann PR si MRM Worldwide. La nivel international, este parte a McCann WorldGroup - una dintre cele mai puternice retele de advertising cu birouri in 205 orase din 132 de tari. 

 Citeste mai multe despre     |   | 
  1185 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by