newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ogilvy si Petrom te invita in "TaraluiAndrei.ro"


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 18 noiembrie 2009, 14:47 webReleases | Publicitate

Ogilvy si Petrom lanseaza un nou program de responsabilitate sociala prin care ii invita pe oamenii preocupati de mediu si care isi doresc sa ia atitudine in scopul de a face din Romania un loc mai bun, sa devina cetateni in "Tara lui Andrei punct ro".  

„Tara lui Andrei punct ro" este un proiect unic in Romania, fiind primul program de responsabilitate sociala prin care actiunile "cetateanului" aflat intr-un spatiu virtual se transforma in realitate. Astfel, prezenta activa a participantilor on-line se converteste in copaci, care vor fi ulterior plantati si in finantarea unor proiecte pentru comunitati. 

„TaraluiAndrei.ro" este un program dedicat oamenilor care vor sa se implice concret in viata comunitatii, carora le pasa de mediul inconjurator si care vor sa invete cum fiecare gest conteaza si poate determina o schimbare in viitor.  

"In Romania exista oameni carora le pasa de ce se intampla in jurul lor. Oameni care se implica si care au idei ce ar putea schimba in bine lumea in care traim. Dar ei actioneaza individual, nu au sprijin si sustinere din partea celorlalti. "Tara lui Andrei" a fost creata ca loc de intalnire si interactiune a acestor oameni", declara Mona Nicolici, CSR & Internal Corporate Communication Manager, Deputy Spokesperson Petrom.  

Portalul www.taraluiandrei.ro este o platforma de comunicare on-line complexa, ce cuprinde numeroase componente precum o sectiune de informare si educare, "Orasul Petrom" – locul de comunicare si concurs de proiecte al angajatilor Petrom, "Scoala lui Andrei" - un loc de intalnire pentru elevii si profesorii interesati sa protejeze mediul in care traiesc, precum si primul joc eco on-line simulator produs in Romania – pe care vizitatorii il pot juca in sectiunea "Casa lui Andrei".

Conceptul si strategia de comunicare a programului „Tara lui Andrei punct ro" precum si design-ul portalului au fost dezvoltate de Ogilvy, iar dezvoltarea tehnica a acestuia a fost realizata de Global Solution, companie membra a Grupului Petrom.

"Este un proiect polivalent, a carui realizare a durat peste 5 luni si a insemnat in primul rand o abordare inovativa. Pe langa grafica, film si executiile 3D, vizitatorii vor avea o perspectiva "fun"  asupra felulului in care o familie consuma si, in acelasi timp, salveaza resursele. Iar jocul – de fapt un simulator de management energetic – are scopul de a demonstra copiilor ca e mult mai interesant sa te joci afara, sa faci sport, sa citesti...decat sa te uiti la TV sau sa te joci pe Play Station."– a declarat Vasile Alboiu, Digital Creative Director OgilvyInteractive.

Proiectul „Tara lui Andrei" este promovat printr-un un mix de comunicare ce imbina ingenios componente de ATL (spot TV si concursuri radio), BTL, PR si digital.   

"Acest nou proiect este o parte a unei campanii ce si-a demostrat deja succesul, prin transformarea unor probleme reale de mediu in oportunitati de dezvoltare pentru viitor, printr-o atitudine responsabila. Este o implicare activa in proiecte eco-civice, suntem siguri ca din ce in ce mai multi romani vor deveni cetateni ai "Tarii lui Andrei" si ca acest tip de proiecte va continua sa se dezvolte in Romania ", afirma Loredana Caradimu, Business Unit Director OgilvyOne.

Ogillvy Group este alaturi de Petrom inca din anul 2007, de la lansarea platformei de responsabilitate sociala „Resurse pentru viitor", campanie ce urmareste educarea publicului larg in spiritul responsabilitatii si al unui mod rational de folosire a resurselor.

*
OGILVY GROUP ROMANIA
Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy Group Romania ofera servicii de comunicare integrata  360º - publicitate, relatii publice, marketing interactiv, CSR, promotii de vanzari, programe de activare si comunicare de brand, precum si strategie si cumparare de media - prin agentiile sale specializate. Portofoliul de clienti cuprinde companii globale pentru care grupul Ogilvy dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local - BAT, Unilever, Kraft, GSK, COSMOTE/Germanos, Millenium Bank precum si companii cu care grupul colaboreaza numai in Romania - Petrom, Heineken, Friesland, Diageo si multe alte companii cu renume. In acest fel, Ogilvy Group Romania imbina experienta de comunicare pe piata romaneasca cu know-how-ul international conferit de apartenenta fiecarei agentii din grup la retele de comunicare globale specializate.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  449 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings