newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: COSR a ales Momentum pentru promovarea miscarii olimpice 


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 2 noiembrie 2009, 13:13 webReleases | Publicitate

Bucuresti, 2 noiembrie 2009. In urma unei analize comparative a ofertelor depuse de 15 agentii, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a selectat Momentum, parte a McCann WorldGroup Romania, in vederea coordonarii serviciilor de advertising si marketing pentru promovarea in tara noastra a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

"Daca pana acum cuvantul business era mai putin folosit in miscarea olimpica, in ultima perioada a devenit un punct de referinta deoarece sportul este pana la urma un business. Avem nevoie de parteneri puternici in sport, de aceea ne asociem cu una dintre cele mai mari agentii de marketing conduse de intreprinzatori, dar in acelasi timp oameni entuziasmati de sport, lucru foarte important pentru ca ne permite sa cladim un parteneriat pe termen lung. Trecem astfel la o viteza superioara in ceea ce priveste imaginea si marketingul forului olimpic, iar asocierea dintre noi si Momentum este absolut fireasca", a declarat Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Rolul Momentum va fi de a valorifica drepturile de proprietate intelectuala detinute de COSR, iar printre serviciile oferite de agentie se numara atragerea de parteneri pentru Comitetul Olimpic, realizarea strategiei si implementarea efectiva a campaniei de promovare a miscarii olimpice in Romania si a sportivilor romani – atat partea de identitate vizuala, publicitate, organizare de evenimente cat si media sau marketing digital.  

"Ne simtim mandri ca suntem romani mai ales atunci cand sportivii nostri sunt victoriosi si imnul Romaniei face inconjurul globului. Noi suntem cu adevarat pasionati de sport si am fost alaturi de COSR de aproape 9 ani, de fiecare data cand ne-a fost solicitat sprijinul. Ne bucuram sa fim partenerii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si de aceasta data", declara Silviu Sefer, Managing Director Momentum Romania.

"Vom incerca sa promovam miscarea olimpica cu tot ce are mai bun. Pentru noi este o mare onoare sa fim alesi de COSR, cu atat mai mult cu cat si McCann WorldGroup a fost selectat de catre Comitetul International Olimpic sa coordoneze serviciile de advertising si marketing in vederea organizarii Jocurilor Olimpice de la Londra 2012", declara Bogdan Enoiu, Managing Director McCann WorldGroup Romania, din care face parte agentia Momentum.   
 
Momentum este promotorul marketingului experiential in tara noastra si totodata agentia care a organizat unele dintre cele mai complexe si mai memorabile evenimente din Romania, cum ar fi Gala Hagi, Coca-Cola-foria sau sarbatorirea a 90 de ani de existenta a Comitetului Olimpic Roman (2004), dar si evenimente precum BCR Open Tenis (din 2004), evenimentul de lansare Vodafone in Romania (simultan in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara) Pantene Beauty Awards, etc. Agentia a castigat in 2005 un Bronze Effie la categoria “bauturi alcoolice” pentru clientul Bergenbier, spotul TV “Comentatorii” (din campania de activari Bergenbier cu echipa nationala).  

Pentru mai multe detalii va rugam contactati: Stefania Stavrositu, Corporate PR Manager McCann Erickson Romania; Mobil: 0731.234.519, mail: Stefania_Stavrositu@mccann.ro. 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  345 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by