newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Doua Cresta Awards pentru Saatchi & Saatchi


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 27 octombrie 2009, 13:26 webReleases | Publicitate

Soundproof City Harbour | Foto: Saatchi&Saatchi
Campania "Soundproof City" dezvoltata de Saatchi & Saatchi Bucuresti si Saatchi & Saatchi Frankfurt pentru Sony Ericsson, in Germania, a castigat doua premii la Cresta International Advertising Awards, eveniment ce s-a desfasurat luni, 26 octombrie la New York.

Campania "Soundproof City" realizata pentru noul Sony Ericsson Walkman cuprinde trei executii - "Downtown", "Harbour", "Park", si a castigat un torfeu in categoria Press si un altul in categoria Poster.
 
Pentru a realiza acest proiect, Saatchi & Saatchi Romania a participat la un pitch global, desfasurat in cadrul retelei Saatchi & Saatchi, iar pentru executiile finale a colaborat cu Saatchi & Saatchi Germania si cu echipa de la Carioca din Bucuresti.

Totodata, Saatchi & Saatchi este singura agentie din Romania castigatoare la editia din acest an a Cresta Awards.

Sony Ericsson Soundprood City - Saatchi & Saatchi Bucuresti / Frankfurt:

Creative Directors: Jorg Riommi, Daniela Nedelschi
Executive Creative Directors: John Pallant, Roger Kennedy, Burkhart Von Scheven, Thomas  Kanosfky
Copywriter: Irina Popp
Art Director: Lucian Cernat
Photography & CGI: Carioca
Client Service Directors: Amir Mirshahi, Cristina Popescu
Producer: Vitalie Brega

###

Saatchi & Saatchi face parte din grupul Centrade, care ofera servicii specializate complete prin departamentele si companiile componente. Dedicata aceluiasi credo ca si intreaga retea, Saatchi & Saatchi Romania isi doreste sa fie un partener de afaceri care genereaza idei pentru a schimba lumea si pentru a oferi rezultate memorabile. Printre cei mai importanti clienti Saatchi & Saatchi se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Head&Shoulders, Pampers), Bunge Romania, Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips), PSI (Love Plus), United Way Romania, Special Olympics Romania.

Cresta Awards premiaza din anul 1993 creativitatea, lucrarile fiind jurizate in functie de originalitatea ideii si de calitatea executiei. Premiile Cresta se acorda in 8 categorii: Press, Poster, Ambient Media, TV/Cinema/Digital, Interactive, Radio, Direct Marketing, Integrated Campaigns.
Mai multe pe: http://www.crestaawards.com/index2.asp

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  272 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings