newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Voxline aduce in premiera un serviciu online si mobile de interactiune intre brand si consumatori


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 7 octombrie 2009, 18:58 webReleases | Publicitate

Incepand cu luna octombrie, utilizatorii romani de internet vor avea posibilitatea de a crea si distribui continut video direct pe telefonul mobil. Acest  serviciu, oferit in premiera pentru piata din Romania de compania israeliana Clip in Touch, prin intermediul reprezentantului exclusiv Voxline Communication, valorifica interesul utilizatorilor pentru astfel de produse si ofera marketerilor noi solutii de interactiune dintre brand si consumator, trecand de la ecranul monitorului la cel al telefonului.

La ora actuala, marile site-uri de UGC (User Generated Content), precum YouTube.com, au posibilitati limitate de a distribui clipuri video pe telefonul mobil, acestea putand fi transmise doar pe telefoane Android sau iPhone. Principalul beneficiu pe care il ofera solutia Clip in Touch este, dincolo de noutatea absoluta, valorificarea la maxim a telefonului mobil, care este mediul de comunicare cu cea mai mare audienta. Utilizatorii pot crea si impartasi clipurile video folosind telefonul mobil, iar aplicatia este disponibila pentru telefoane care au camera foto, conexiune la internet mobil si suporta tehnologia java2me. In curand, va fi disponibila si o versiune pentru iPhone.

“Aplicatiile Clip in Touch aduc un plus de valoare campaniilor de marketing, deoarece implica instrumentele de comunicare in mediile online si mobile, asigurand notorietatea atat de necesara oricarui program de promovare. Clip in Touch este deja activ si cunoscut in tari precum China sau India. Ne propunem ca in curand sa ne lansam serviciile pe mai multe piete din Europa de Vest. Am incredere deplina ca parteneriatul dintre Voxline si Clip in Touch va contribui la dezvoltarea pietei de comunicare din Romania”, a afirmat Ila Bialystok, VP Marketing and Business Development, Clip in Touch.

Solutia Clip in Touch se adreseaza persoanelor interesate de serviciile UGC, in special tinerii, insa masa potentialilor utilizatori ai acestui serviciu este foarte mare, luand in considerare succesul pe care il inregistreaza, de exemplu, Trilulilu.ro in peisajul online romanesc.

“Relatia noastra cu cei de la Clip in Touch a inceput in 2008 cu ocazia Congresului Mondial GSM, iar Voxline a dovedit ca are experienta si competentele necesare pentru implementarea platformei Clip inTouch pe piata locala. Solutia oferita de ei este cea mai performanta si cea mai complexa dintre cele existente in acest moment la nivel global”, declara Dan Virtopeanu, General Director, Voxline Communications.  

Serviciul Clip inTouch poate fi folosit si exclusiv in mediul online - platforma putand fi exploatata pentru UGC video online si poate fi asociata anumitor evenimente, tematici, branduri, dar si folosita ca un serviciu de felicitari video premium. Punctul forte al platformei este acela de a pune la dispozitie nu doar solutia tehnica de realizare si distributie a clipului, ci si materialele necesare (audio, video, texte predefinite) pentru a crea un clip promotional cu foarte mare usurinta.

Despre Voxline Communication
Voxline Communication este o companie infiintata in 1998 cu capital francez, beneficiind chiar de la inceput de suport tehnic si know-how vest european in domeniul serviciilor de telecomunicatii cu valoare adaugata si a serviciior interactive.

In cei peste 10 ani de activitate pe piata romaneasca, Voxline a inregistrat numeroase premiere, dintre care putem mentiona: in 2002 a fost primul operator alternativ care a demarat servicii de telecomunicatii pe suport sms si voce in retelele mobile; in 2004 Voxline a dezvoltat aplicatia primei campanii de mobile marketing din Romania, pentru brandul Chipita; iar in 2005 devine primul operator de servicii cu valoare adaugata care obtine certificarea de calitate ISO 9001:2000 eliberata de catre TUV Thuringen.

Serviciile oferite de Voxline Communication acopera o gama larga de aplicatii de mobile marketing (campanii de trimitere si receptionare mesaje sms, mobile advergames), call center (numere normale si numere verzi), aplicatii web (site-uri de promotie, flash advergames), servicii de microplati prin intermediul telefoniei mobile si servicii cu valoare adaugata (televoturi, concursuri, continut digital). 

Printre clientii pentru care Voxline Communication a derulat campanii de-a lungul timpului se numara jucatori importanti de pe piata locala, precum: Quadrant Amroq Beverages (Pepsi), Star Foods (Lays), JTI (Winston), Unilever (Dove, Cif&Domestos), Chipita Romania, URBB (Carlsberg, Tuborg), Western Union, Duracell, Braun, Dr. Oetker (Pizza Ristorante, Pudding), Fabryo (Savana), Wrigley, Farmec, LG, Prodal 94 (Stalinskaya, Wembley), Porsche Romania.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  



391 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by