newsletter rss
HotNews.ro

Vinerea asta Bucium canta la Rock N Bike Club


PDF Print
A | a
E-mail
de DorinaS | Marţi, 17 aprilie 2018, 18:48 webReleases | Publicitate

Concert Bucium Sibiu 20 aprilie | Foto: webPR.ro

Pe 20 aprilie, Bucium canta din nou la Sibiu, la Rock N Bike Club (strada Stefan cel Mare nr. 120). Biletele pot fi cumparate in limita locurilor disponibile, direct de la intrare, in seara concertului, la pretul de 20 de lei.


Bucium este in plin turneu de promovare al celui mai nou album - Miorita, ce impleteste firul epic al basmelor romanesti cu riff-urile intense ale muzicii folk rock. Sibiu (concert 20 aprilie, Rock N Bike Club) este una dintre destinatiile preferate din itinerariul trupei. 


Din setlist-ul Bucium vor face parte piese cunoscute precum Razboieni, Sus la cheia Raiului si Morgana, cat si piese de pe noul album, cum ar fi Voinicel Instelat, Frunza verde foi marunte si Codrule, Maria Ta. Pentru aceasta din urma, Bucium a lansat recent un videoclip, parte dintr-o trilogie vizuala ce insoteste Miorita. 


https://youtu.be/RXhFlu4YqLo


Intotdeauna e o placere sa ne intoarcem in Sibiu, un oras aproape de sufletul nostru, un loc in care simtim ca suntem asteptati cu drag. Suntem incantati sa revenim pe scena voastra, spune Andi Dumitrescu (solist Bucium). 


Despre album

Miorita este cel mai nou album al trupei Bucium si sparge toate stereotipurile folk rock-ului, abandonand muzica saltareata in favoarea unei muzici introspective, complexe si foarte emotionale, atasand un sentiment puternic de familiaritate si nostalgie compozitiilor cu fond traditional, The Intermission, februarie 2018.


Despre trupa

Bucium este o trupa rock cu influente folk, ambiental si metal simfonic, caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara, bas, tobe, instrumente traditionale si voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, imbinand legendele si basmele romanesti cu o muzica introspectiva, spirituala, adusa intr-o nota contemporana.


Informatii utile:

Concertul din 20 aprilie va avea loc in Rock N Bike Club (strada Stefan cel Mare nr. 120).

Albumul Miorita: www.bucium.com.ro/miorita/agregator


Despre Bucium:

https://buciumromania.bandcamp.com/music

facebook.com/bucium

https://ro.wikipedia.org/wiki/Bucium_(formatie)


Trupa Bucium in concert:

Cluj 21 aprilie

Baia Mare 11 mai

Zalau 12 mai

Iubim 2 roti Festival, Bucuresti 25 mai

Rock Me Festival, Osica de Sus 13 iulie

  80 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by