newsletter rss
HotNews.ro

De ce sa investesti intr-un audit SEO profesional?!


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreiDr | Miercuri, 20 septembrie 2017, 13:22 webReleases | Publicitate

audit seo | Foto: webPR.ro

Cum obtin vizibilitate mai mare si conversii?. Aceasta este doar una dintre intrebarile pe care cei care detin un site o au catre o agentie de SEO. De cele mai multe ori, acesti antreprenori cauta modalitati prin care sa devina mai vizibili in mediul online, sa ajunga mai eficient la publicul tinta si sa isi vanda cat mai multe dintre produsele sau serviciile prestate.

Toate acestea au o singura rezolvare - un audit SEO profesional! Daca esti neinitiat, ar fi bine sa stii ce include acest tip de audit, precum si avantajele pe care ti le ofera atunci cand este realizat de o agentie de SEO. In linii mari, un audit SEO profesional include informatii pretioase despre: site, gradul de vizibilitate din online, probleme din site care impiedica cresterea in cautari, precum si idei si strategii de rezolvare sau imbunatatire pentru a acestora pentru a genera trafic tragetat si rate de conversii.


De ce sa alegi un audit SEO profesional, in detrimentul celui gratuit

Primul aspect este legat de acuratetea informatiilor. Un audit SEO profesional gratuit va include doar cateva informatii despre problemele in site si foarte putine indicatii de rezolvare a acestora. Practic, auditul SEO gratuit este un punct de pornire, in care sunt incluse problemele cele mai importante ale website-ului, si care iti indica importanta unui audit SEO profesional platit.


Daca suma pentru un audit SEO profesional te sperie, ar fi bine sa afli ca nu te va costa o avere. Pretul va fi stabilit de specialistii in optimizarea SEO conform mai multor criterii, printre care: vizibilitatea, platforma pe care a fost creat, vechimea, problemele legate de indexare si viteza de incarcare si marimea site-ului.


Un audit SEO profesional este realizat cu cele mai bune tool-uri de SEO, in variante platite, creand o analiza complexa, ce contina o serie de factori ce intervin in functionarea eficienta a acestuia si motivele pentru care nu functioneaza conform parametrilor doriti.


Alte motive pentru a alege un audit SEO profesional

Agentiile de SEO si marketing online realizeaza audituri SEO profesionale cu scopul de a gasi problemele existente, a le explica potentialelor clienti si a propune strategii si tehnici ce au ca scop urcarea in primele pagini ale motoarelor de cautare.

De cealalta parte, un audit SEO profesional include, in mod obligatoriu, analiza privind urmatoarele:

1. continutul - informatiile din site trebuie sa fie unice

2. autoritatea - respectiv numarul de backlink-uri si daca Google iti considera site-ul relevant pentru cautarile internautilor

3. viteza de incarcare a site-ului - reprezinta un motiv principal pentru care rata de respingere (bouce rate) creste

4. structura meta tag-urilor - meta title, meta description, headinguri

5. structura URL-urilor - daca acestea sunt user friendly din punct de vedere SEO (la modul ideal, acestea trebuie sa contina un cuvant cheie relevant pentru business-ul pe care il ai).

 

Avantajele auditului SEO profesional

In primul rand, daca este realizat de o agentie de SEO sau marketing online, te vor ajuta sa iti redescoperi business-ul - puncte tari si oportunitatile pe piata pe care, probabil, nu le-ai incercat. Mai mult, prin auditul SEO profesional, agentia specializata va crea o analiza de anasamblu, prin care, ulterior, contureaza o strategie de optimizare SEO personalizata.

Un audit SEO profesional este promisiunea calitatii. Asta pentru ca agentiile de SEO si marketing online te vor privi ca pe un partener, cu un simplu client, te va cunoaste si va gasi mai multe lucruri interesante despre business-ul pe care il detii si pe care, poate, nu le-ai luat in considerare.

Identificarea competitorilor este o alta activitate cuprinsa in auditul SEO profesional, prin care sunt expuse activitatile de optimizare ce aduc rezultate pentru ei, precum si site-urile calificate si relevante care ii ajuta sa obtina autoritate. 


  92 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by