newsletter rss
HotNews.ro

Lidl isi pregateste clientii pentru Electric Castle, cu noua colectie de haine, dedicata festivalului


PDF Print
A | a
E-mail
de MediaAssociate | Joi, 15 iunie 2017, 15:02 webReleases | Publicitate

Lidl prezinta Electric Castle 2017 si ofera tuturor participantilor experiente noi in cadrul Lidl's Electric Kingdom. Iar de joi, 15 iunie, iubitorii de muzica buna isi vor putea pregati tinuta pentru festival, cu noua colectie dedicata, disponibila in toate magazinele Lidl din tara.

Lidl`s Electric Kingdom: We are the people that stay up all night


Pentru cea de-a cincea editie Electric Castle, Lidl a pregatit un ospat de zile mari, cu nopti lungi de petrecere si cu surprize regesti pe domeniul Castelului Banffy. Lidl`s Electric Kingdom isi va surprinde vizitatorii cu o experienta culinara delicioasa in #RoyalFoodCourt sau in zona #RoyalGrill, unde participantii la festival se vor putea bucura de un gratar gustos. Totodata, acestia se vor putea relaxa in #RoyalGarden, un spatiu cu muzica si sucuri naturale. In plus, vor putea gasi produse la cel mai bun raport calitate pret, in #RoyalMarket, magazinul Lidl construit special pentru festival.

Lidl prezinta colectia EC

Pentru a-si pregati clientii de festival, din 15 iunie, Lidl aduce Saptamana Electrica in toate magazinele din tara. Tricourile Electric Castle (11.99 lei) sunt inscriptionate cu mesaje tematice, care surprind spiritul festivalului: "Electric Drama Queen", "€žHer King"€ si "€žHis Queen" sau "€žKing Sized Party"€. Si pantalonii scurti (16.99 lei), bermudele (24.99 lei), sapca (29.99 lei) si sacosa (9.99 lei) din colectie sunt personalizate cu cate o emblema reprezentativa pentru #ElectricCastle.

Saptamana Electrica trimite clientii Lidl la festival

Cu produsele Lidl din colectia Electric Castle, clientii pot castiga una din cele 25 de invitatii duble General Pass la Electric Castle. Tot ce trebuie sa faca este sa achizitioneze cel putin un produs din colectia vestimentara dedicata si sa inscrie codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro/electrickingdom, in perioada 15 -€“ 25 iunie 2017. Mai multe detalii si regulamentul campaniei sunt disponibile pe surprize.lidl.ro/electrickingdom.

Pentru mai multe informatii:

www.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

www.catalog.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

  63 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by