newsletter rss
HotNews.ro

Print afise si postere


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Joi, 9 martie 2017, 15:59 webReleases | Publicitate

O campanie publicitara care se respeca include in buget si operatiunile de print afise si print postere. Dimensiunile lor sunt stabilite de suportul pentru care se face afisajul dar si pe continut. Sunt mai multi factori care sunt implicati in conceperea si in printarea posterelor la nivel calitativ si profesional. Nu vom dezvalui toate secretele mucii noastre insa va asiguram de faptul ca echipa noastra are cu siguranta toate atuurile.

Imaginea firmei si a proiectelor in care va veti implica devine vizibila si foarte atragatoare cu ajutorul unor afise si al unor postere.

Singurele obstacole pe care nu trebuie sa le scoateti din calcul ar fi locatia unde se pun posterele si afisele. In caz ca va adresati corect publicului tinta posterele sunt cea mai buna forma de promovare.

Posterele nu functioneaza doar prin crearea unor imagini difuze din moment ce au scopul de a conduce spre actiuni imediate si realizeaza o imprimare de foarte lunga durata in memoria celor care intra in contact cu afsele si cu mesahele pe care le vad. Un exemplu extrem de bun in sensul acesta sunt cinematografele.

Cercetarea pietei din domeniu este pasul cel mai important in campania publicitara si costurile pentru publicitate fac ca nu toate companiile sa isi poata permite campaniile cu postere pentru ca e necesar sa cumparati si un spatiu de afsare pentru o anumita perioada. Cercetarile se concentreaza pe cine sunt de fapt persoanele din grupul tinta si ce cumpara sau de unde cumpara. Cunoasterea acestor obiceiuri de cumparare face ca vanzarile sa fie mai usoare. Cercetarile de piata bune arata si motivele pentru care toti oamenii cumpara anumite produse.
  5 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by