newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Veranda Mall începe anul cu reduceri de pana la 70%


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Vineri, 13 ianuarie 2017, 14:32 webReleases | Publicitate

La Veranda Mall vizitatorii beneficiazaƒ de reduceri substantiale, de panaƒ la 70%, la articole vestimentare, produse de infrumusetare, jucaƒrii s™i caƒlaƒtorii, iar restaurantele au pregatit oferte promot›ionale, valabile toataƒ luna ianuarie.

”€œNoul an daƒ startul in mod tradir›ional perioadei de reduceri in centrele comerciale din intreaga lume. La fel s™i la Veranda Mall, unde in luna ianuarie preturile din magazine au scazut considerabil, unii dintre chirias™i oferind discounturi de panƒ la 70%. Nu doar cele de imbraƒcaƒminte s-au inscris in acest maraton al reducerilor, ci si restaurantele, magazinele cu produse de infrumusetare sŸi ingrijire, dar sŸi agetiile de turism. Fiecare membru al familei va gasi aici produse pe care s™i le doreste la pret›uri competitive”€, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

Brandul francez TATI, al cărui singur magazin din Romania se aflaƒ in Veranda Mall, incepe anul 2017 cu reduceri semnificative, de panaƒ la 60%, la articole din categorii diferite, de la haine pentru intreaga familie s™i produse de infrumuset›are la articole s™i decorațiuni pentru casaƒ.

Cei care doresc saƒ isi completeze tinuta cu articole din colect›ia toamna-iarnaƒ pot profita de promotiile din magazinele C&A, LC Waikiki sŸi H&M, unde gaƒsesc haine sŸi accesorii reduse cu panaƒ la 50%. Acestea pot fi completate cu produse de la Bijuteria Stil, care oferaƒ discount de 15% panaƒ pe 31 martie. Jolidon, unul dintre cele mai apreciate branduri de lenjerie intimaƒ din Romania, a scazut preturile cu panaƒ la 70%.

La Deichmann, cel mai mare comerciant de incaltaƒminte cu amaƒnuntul din Europa, la achizit›ionarea unui produs la promotie, a doua pereche beneficiazaƒ de reducere de 50%. iŽn plus, la douaƒ perechi de incaltaƒminte alese la pret redus, a treia este gratis. De asemenea, la Salamander, vizitatorii pot profita de reducerile de pana 40% valabile toataƒ luna ianuarie.

Din zona de beauty s™i lifestyle, Profihairshop ofera 20% reducere la toate produsele din gama LOreal Professionnel (ingrijire, styling sŸi culoare), acelas™i discount este valabil sŸi in magazinul Gerovital pentru cosmeticele AslaVital. La Melkior, intaƒritorul de unghii Express poate fi achizitionat la pretul promot›ional de 19,90 lei, pe cand Yves Rocher lansează reduceri de panaƒ la 50% pentru o serie de produse. IŽn acelas™i timp, brandul Nomasvello oferaƒ 20% discount la Epilare Definitivaƒ sŸi Rejuvenare Facialƒ cu IPL.

Perioada de reduceri vine cu surprize s™i pentru copii, iar special pentru ei magazinul Noriel oferaƒ reduceri de 50% la multe jucarii. Mai mult, in fiecare saƒptaƒmanaƒ, de joi panaƒ duminicaƒ, micii vizitatori sunt invitati saƒ urmareascaƒ spectacolele de teatru de animaie puse in scenaƒ de Centrul Cultural Petre Å¢uÅ£ea si saƒ participe la activitatile organizate de Teatru la Cinema, la care au intrarea gratuitƒ.

Reducerile nu se opresc aici, iar pasionatii de caƒlaƒtorii isiŸi pot planifica de pe acum urmatorul concediu, profitand de pachetele atragaƒtoare oferite de agent›ia TUI Travel.

Pentru o pauza binemeritata intre sesiunile de cumparaƒturi, vizitatorii se pot relaxa in zona de restaurante, unde branduri precum KFC, McDonald’s, Pizza Colosseum si Spartan au numeroase promot›ii, oferind un produs gratuit la unul achizit›ionat, bauturi din partea casei sau meniuri la pret›uri promot›ionale.

De asemenea, in magazinul Digi din Veranda Mall, vizitatorii beneficiazaƒ de reducerea de panaƒ la 50% la abonamentele Digi Mobil sau panaƒ la 350 lei cadou pentru achizita oricaƒrui telefon din oferta.

Carrefour Veranda a init›iat un serviciu unic, disponibil doar pentru client›ii varstnici ai centrului comercial. Astfel, cei care au peste 60 de ani s™i locuiesc la 1,5 km distantaƒ de Veranda Mall beneficiaza de livrarea gratuita a cumparaƒturilor acasa.
 In acelas™i timp, doar la Carrefour Veranda, pensionarii ce fac cumparaƒturi de minimum 100 lei primesc cadou un voucher de cumpaƒraƒturi in valoare de 10 lei.

Despre Veranda

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, Tati, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom. Centrul comercial are ca agent unic de închiriere compania de consultanţă imobiliară CBRE, care se ocupă și de managementul Veranda.Investiția totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda, proiectat de arhitecții englezi Chapman Taylor și Studio 10M atinge nivelul de 60 de milioane de euro.

  49 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by