newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Points of YouTM - sustine comunitatea de traineri profesionisti din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Vineri, 4 noiembrie 2016, 16:19 webReleases | Publicitate

Points of YouTM Romania sustine comunitatea de traineri romani, participand activ la doua dintre cele mai importante evenimente dedicate acestora: ICF Annual Conference: Coaching through Change. Leadership Tools si Coching Forum. In cadrul acestor conferinte, reprezentantii Points of YouTM Romania au facilitat experienata participantilor, punandu-le la dispozitie instrumentele unui kit-ul profesional, necesar oricarui coach sau trainer.         

Ambele evenimente au urmarit tendintele evolutive ale pietei de coaching din Romania, abordandu-se teme actuale, precum cele mai noi tehnici si cele mai eficiente instrumente de coaching. Scopul acestora a fost de a analiza impactul programelor de coaching asupra vietii personale si profesionale ale comunitatii de traineri, cat si a beneficiarilor acestora.

Editia de anul acesta a ICF Annual Conference: Coaching through Change. Leadership Tools a sarbatorit aniversarea de 10 ani, in cadrul careia s-a discutat despre perspectivele valoroase ale modului in care coaching-ul devine un instrument util in atingerea succesului in business. Evenimentul Coaching Forum, la care  Points of YouTM Romania a participat activ, a urmarit crearea unui dialog deschis despre modelele de succes ale programelor de coaching in organizatii si experimentarea prin intermediul workshop-urilor.

Points of You este o companie de top in domeniul training-ului si al dezvoltarii personale care a creat o serie de instrumente profesionale, sub forma unor jocuri inspirationale, care sunt folosite la nivel individual sau cu echipe si grupuri, de catre profesionisti și organizatii de pe Glob. Metoda Points of You™ este folosita de peste 150.000 de oameni din 147 de tari ale lumii si prezentata de mai mult 150 de traineri certificati. Pana in prezent, peste 1 milion de oameni beneficiaza de efectele sale surprinzatoare.

 

  27 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by