newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Servicii de printare digitala si indoor/outood de calitate, la HeadPrint


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 10 august 2016, 14:40 webReleases | Publicitate

poza comunicat Madalina_august 2016 | Foto: webPR.ro

HeadPrint, un veteran in piata de productie publicitara si print digital, precum si in crearea de proiecte indoor si outdoor de mici si mari dimensiuni, se bucura de increderea si aprecierea clientilor de mai bine de zece ani.


Cu o oferta variata de servicii, dintre care amintim printuri afise, print bannere, rollup, steaguri personalizate, printuri digitale sub forma de brosuri, pliante, flyere si carti de vizita, echipa HeadPrint are grija ca dorintele clientilor sa fie tratate cu cea mai mare seriozitate. HeadPrint poate executa printuri pe hartie, PVC, lemn, sticla, aluminiu, textile, plexiglas, forex, dibond, hips s.a.


Acestia pot comanda online, printr-o comanda configurata simplu si rapid direct pe site-ul companiei, oricare din produsele de tipar digital (cataloage, afise, flyere si pliante, brosuri) dar si de print indoor si outdoor (pentaprint, autocolant, banner, mesh). Anumite produse din gama HeadPrint se bucura de calitati speciale, dintre care amintim lacuirea selectiva si imprimarea in apa.


Orice produs are o garantie de minimum 12 luni, iar livrarea se face rapid in toata tara, prin serviciul de curierat. Mai mult decat atat, in functie de cantitatea comandata, clientii pot beneficia de reduceri substantiale la comenzile date direct pe site. De asemenea, istoricul fiecarui client este inregistrat, asa ca cei care comanda frecvent de pe site-ul HeadPrint vor avea parte de conditii preferentiale.


HeadPrint reuseste sa isi duca la capat misiunile cu ajutorul a cinci imprimante de mari dimensiuni si doua utilaje de tipar digital care functioneaza cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie de la companii precum Canon, Mimaki si Konica-Minolta.


Mai multe detalii si informatii despre serviciile oferite de HeadPrint puteti gasi pe site-ul oficial al companiei.

  79 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by