newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Smartwatch-uri de calitate, pentru orice bugete


PDF Print
A | a
E-mail
de gadgetworld | Miercuri, 10 august 2016, 13:48 webReleases | Publicitate

Smartwatch_Bluetooth_Curea_Metalica_si_de_Piele_Android_iOS (1) | Foto: webPR.ro

Dragi impatitimiti ai tehnologiei, pentru ca e in trend sa ai un smartwatch, nici la GadgetWorld nu puteam ramane mai prejos. Asa ca am adus o gama de smartwatch-uri de calitate, la preturi accesibile pentru orice buzunar.

Nu te mai tinem in suspans si iti prezentam, indata, propunerile noastre:


Daca nu ai un buget prea mare alocat achizitionarii unui smartwatch, iti oferim o solutie care sigur iti va fi la indemana - Smartwatch iMacwear bluetooth pedometru. Pentru doar 289 de lei, are toate functiile unui ceas inteligent ale companiilor de renume - sincronizare bluetooth, preluarea si initierea de apeluri, pedometru, istoric apeluri si redare muzica in format MP3. Desi nu are un display color, este un gadget care isi va dovedi utilitatea foarte repede. Si mai cunoaste si un numar impresionant de limbi – engleza, franceza, spaniola, portugheza, coreana, italiana, rusa, turca, suedeza, thailandeza etc.


Pentru 459 de lei, iti mai oferim o varianta de ceas inteligent - Smartwatch Bluetooth Android cu cartela SIM. Este un gadget multifunctional care te imbie, in primul rand, la miscare, datorita functiilor sport - Pedometru, Steps Tracker, Sleep Monitor si Sedentary Reminder. Printre functiile de baza mai apar si sincronizarea agendei telefonice, controlarea telefonului de la distanta (posibila pana la 10 metri), functie anti-furt, utilizare pe post de telecomanda. In plus, suporta frecvente GSM de 850/900/1800/1900 si are slot pentru cartela SIM. Ce parere ai de calitatile lui?


Pentru ca domnii sunt cei mai mari amatori de tehnologie, lor le propunem un Smartwatch Iradish i7, 1,54 Inch, disponibil la GadgetWorld la doar 479 de lei. Pe langa functiile de monitorizare a somnului, pedometru, functia anti-pierdere, SMS, initiere si preluare apeluri, mai poate fi folosit si drept telecomanda pentru camera telefonului mobil.


La pretul de 649 de lei, avem disponibile 2 ceasuri inteligente high tech pentru barbati. Primul este un smartwatch Elegant Color Pedometru Senzor Cardiac Bluetooth IP67. Disponibil pe culorile maro si negru, are printre functiile de baza urmatoarele: pedometru, cronometru, ceas cu alarma, efectuarea de apeluri telefonice, sincronizare agenda telefonica, alarma anti-furt, calendar, notificari de pe telefon etc. In plus, iti masoara si pulsul, microfonul elimina zgomotele nedorite, iar display-ul de 1.2 inch este usor de folosit, datorita functiei capacitive single point + gesturi.


Tot pentru barbati, la acelasi pret, in gama GadgetWorld isi face aparitia un SmartWatch Bluetooth ecran IPS si waterproof IP67, rezistent la socuri. Ecranul este realizat din sticla “Nano Tempered Glass”, iar pe display-ul de 1.33 inch se vor afisa apelurile telefonice si mesajele text, controleaza camera foto a telefonului, chiar si de la distanta, calculeaza caloriile arse in timpul mersului (pedometru) si monitorizeaza somnul (Sleep Monitor), timp de 24 ore.


Insa la GadgetWorld nu le uitam nici pe doamne si le oferim un smartwatch pentru femei cu Pedometru si Bluetooth Android si IOS, alb, la 699 lei. Ecranul de 1.22 inch afiseaza instant datele, chiar si de la distanta, dupa ridicarea mainii se aprinde automat, poate sa raspunda la telefoane, sa trimita SMS-uri, sa monitorizeze somnul, sa masoare pasii facuti si chiar sa activeze de la distanta camera telefonului (doar pe Android). Bateria dureaza 1 zi in modul de folosire si pana la 3 zile in standby.


Pentru domnii eleganti, dar care vor sa fie in pas cu tehnologia, le propunem un Smartwatch IPS 360 grade, curea piele, ultima generatie, waterproof. Costa 849 de lei, insa functiile fac toti banii - redea muzica in format MP3, se aprinde la miscarea mainii, masoara pulsul, monitorizeaza somnul si are functie antisedentarism, cunoaste 13 limbi, printre care: engleza, franceza, spaniola, portugheza, italiana etc. Este rezistent la apa si praf, iar bateria de 360mAh rezista si pana la 8 zile in standby.Intra pe site si descopera toate ofertele noastre la smartwatch-uri!


  85 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by