newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Beneficii duble pentru utilizatorii Cartelei Vodafone


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 15 iunie 2011, 15:18 webReleases | PR

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc trafic dublu de date inclus, pentru extraoptiunile Internet 24h si Internet pe mobil 50MB, iar clientii care fac o reincarcare de minim 5 Euro credit primesc o perioada dubla de valabilitate. Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala, ce include beneficii duble pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

Incepand de astazi, toti clientii care fac o reincarcare de minim 5 Euro primesc bonus o perioada dubla de valabilitate a creditului. Astfel, utilizatorii au o flexibilitate mai mare in folosirea Cartelei Vodafone si a sumei pe care o au in cont, putandu-se bucura pentru o perioada mai mare de utilizarea serviciilor Vodafone.

De asemenea, utilizatorii primesc de acum trafic dublu de date inclus. Astfel, extraoptiunea Internet 24h valabila timp de o zi, va include, de acum, 150 MB, pentru 0,75 Euro credit. Mai mult, si traficul inclus pentru extraoptiunea Internet pe mobil 50 MB se dubleaza, ajungand la 100 MB, pentru 2 Euro credit.

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc in continuare bonus convorbiri nelimitate in grupul de prieteni la reincarcarile de minim 5 euro credit. De asemenea, ramane valabila extraoptiunea promotionala ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, alaturi de 75 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale, pentru 5 Euro credit pe luna.

Conceptul de comunicare pentru campania Cartela Vodafone continua cu Maximia TV, sub sloganul "Sa fie dublu!". Cele trei personaje trec de acum la "productii mai serioase", adaptand replici si secvente din filme celebre pentru a transmite beneficiile noii oferte utilizatorilor Cartelei Vodafone. Acestia pot afla astfel noua oferta prin toate mediile de comunicare si vor avea mai multe informatii in toate magazinele Vodafone si online, pe www.vodafone.ro. In plus, utilizatorii vor putea vedea noile spoturi de prezentare a ofertei si online, pe www.facebook.com/vodafonero.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 370 milioane de clienti in intreaga lume, la 31 martie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  748 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by