newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Oxygen a castigat contul de brand PR pentru marcile Heineken, Silva si Golden Brau


PDF Print
A | a
E-mail
de OXYGEN PR | Miercuri, 16 martie 2011, 13:10 webReleases | PR

oxygen, logo | Foto: webPR.ro
Bucuresti, 16 martie 2011 - Incepand cu luna ianuarie si pana la sfarsitul anului, agentia de PR si social media Oxygen vine in sprijinul echipei de comunicare Heineken Romania in activitatile de PR pentru brandurile Heineken, Golden Brau si Silva. In sustinerea campaniilor de brand PR pentru cele trei marci, rolul echipei Oxygen va presupune crearea conceptelor, precum si implementarea acestora prin diverse activitati precum media relations, evenimente, social media, actiuni neconventionale etc.

"De-a lungul procesului de selectie, echipa Oxygen s-a remarcat prin creativitate, entuziasm si abordare strategica. Ne bucuram sa lucram impreuna in cadrul proiectelor de PR pentru marcile Heineken, Silva si Golden Brau", spune Ana-Maria Muresan, Corporate Relations Manager, Heineken Romania.

"Piata berii este extrem de competitiva si una din cele mai dinamice sectoare din punct de vedere al comunicarii. Brandurile de bere trebuie sa inoveze in mod constant si sa isi apropie consumatorii prin abordari personalizate si de multe ori, utilizand canale neconventionale de PR sau social media. Suntem bucurosi sa facem fata acestor provocari si, alaturi de echipa de comunicare Heineken Romania, sa dezvoltam proiecte frumoase si de impact pentru brandurile din portofoliu", spune Tereza Tranaka, Managing Partner, Oxygen.

Oxygen a fost selectata in urma unei licitatii organizate la finele anului trecut de catre Heineken Romania.

Heineken Romania detine in prezent cel mai diversificat portofoliu de marci care acopera toate segmentele pietei: Heineken, Silva, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss, Gosser, Zipfer, Schlossgold, Gambrinus, Harghita, Hategana.  In Romania, Heineken detine 4 fabrici de bere situate la: Miercurea Ciuc, Constanta, Craiova si Mures.

Agentia Oxygen, specializata in domeniul relatiilor publice si social media, este infiintata de Tereza Tranaka (Valcan) si activeaza pe piata de peste un an de zile. Echipa agentiei este formata din profesionisti cu experienta vasta atat in agentie cat si in cadrul multinationalelor. Portofoliul de clienti ai Oxygen cuprinde branduri locale si internationale precum Heineken Romania, Garanti Group, PepsiCo, Cinema City, Asirom, Covalact, Lacerta, Sprider Stores, Oasis Development, Accreo  si altii.

Web: www.oxygenpr.ro
Twitter: http://twitter.com/oxygenteam
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Oxygen-Public-Relations
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/987141

Contac:

Ruxandra Morariu, Account Manager
ruxandra[at]oxygenpr.ro   

 Citeste mai multe despre     |   | 
  827 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings