newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Incep inscrierile pentru cea de-a V-a editie a PR Forum


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 3 martie 2011, 16:56 webReleases | PR

In perioada 15-16 martie 2011, Evensys organizeaza pentru al cincilea an consecutiv, o noua editie a PR Forum, cea mai importanta conferinta despre comunicarea corporativa si relatiile publice, ce se adreseaza atat practicienilor din companii, cat si profesionistilor din agentiile specializate. Evenimentul beneficiaza in acest an de sustinerea agentiilor partenere, DC Communication, GMP PR, Image si Premium Communication, precum si partenerului IT, Maguay.

Forumul are loc in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va propune participantilor cea mai complexa agenda de discutii de pana acum: dezbateri, prezentari de noi idei si tendinte, aplicatii si studii de caz relevante oferite de reputati profesionisti din domeniu, atat locali cat si internationali.  Astfel, in prima zi a conferintei vor fi prezenti Richard Houghton, partener al agentiei britanice de PR si comunicare Carrot Communications din Londra si Stephen Davies, consultant al agentiei 3W PR. Atat Richard Houghton cat si Stephen Davies aduc cu ei o solida expertiza in comunicarea de brand, la nivel de planificare, strategie de campanii globale, in medii de comunicare diverse si, mai ales, online.

Cu un panel omogen si consistent in privinta diverselor specializari ale vorbitorilor invitati, PR Forum si-a propus sa raspunda la intrebarile  care domina industria comunicarii dupa 2 ani de modificari de strategie si canale de comunicare si, de asemenea, sa propuna rezolvari si analize aprofundate a celor mai actuale fenomene. Astfel, cea de-a doua zi a evenimentului, 16 martie, propune doua training-uri interactive despre social media, desfasurate in premiera pe piata romaneasca: "Social Media for Internal Communication" si "Facebook for Communicators"

PR Forum 2011 va fi un prilej si pentru lansarea celei de-a patra editie a ghidului Public Relations Report, o publicatie anuala dedicata comunitatii de relatii publice din Romania. Brosura include o serie de puncte de vedere ce anunta tendintele anului 2011 in domeniu. Analizele vor fi completate de o ampla sectiune ce cuprinde profilele firmelor de PR si de rezultatele unor studii privind influenta instrumentelor de social media (Twitter, bloguri, retele sociale).  

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti consulta site-ul dedicate evenimentului: http://www.prforum.ro/2011/  

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 5 ani de experienta in organizarea de evenimente adresate comunitatii de business. Evensys este specializata exclusiv in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, care acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est. Evensys numara in portofoliul sau o gama variata de evenimente, dezvoltand atat conferinte cat si forumuri, precum: TaxEU Forum, (editia a V-a, 16 ¬ 17 februarie), Digital Marketing Forum (editia a V-a, 22-23 februarie), PR Forum (editia a V-a, 15 martie). De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS (www.reis.ro) si Web-Club (www.web-club.ro).  

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati:

Magda Purice , PR & Marketing coordinator, magda.purice[at]evensys.ro, 0733.041.005

 Citeste mai multe despre     | 
  393 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by